Quake Arena Arcade X360

Xbox Live-ra költözik az id Software klasszikus FPS-e, a Quake III: Arena.
1635782414

Új Quake-játékon dolgozik az id Software?

A fejlesztőcsapat álláshirdetései szerint a stúdió egy olyan projektre keres munkatársakat, ami egy régóta futó, ikonikus FPS-sorozat folytatása lenne. Kizárásos alapon nem lehet másra gondolni, csak a Quake-re!
1563471013

Tim Willits 24 év után hagyja ott az id Software-t

Tim Willits a Twitteren jelentette be, hogy 24 év után elhagyja az id Software csapatát. Döntése a QuakeCon után lép életbe. Egyelőre nem tudni, hogyan folytatja tovább a karrierjét.
1361196000

John Romero a Square Enixszel tárgyal?

"Elkallódott játékfejlesztők" rovatunk aktuális szereplője John Romero, akiről az a hír járja, hogy a Square Enixszel tárgyal valamiről. Persze ez önmagában nem jelent semmit, Romero azért visszatérésére kíváncsiak lennénk.
1308826800

Tizenötödik szülinapját ünnepli a Quake

Tegnap volt tizenöt éve, hogy boltokba került az id Software klasszikus FPS-e, a Quake. A játék azóta több folytatást, portot és spin-offot is megélt, a Quake-motorokat pedig számtalan másik játékhoz használták fel. A fejlesztők még csak említésszinten foglalkoznak a folytatással.
1302951641

Az id játékmotorjainak evolúciója

Szemrevaló és egyben kellemes emlékeket gerjesztő összeállítással jelentkezett a Gametrailers. A több mint hatperces videóban a dallasi id Software korábbi lövöldözős játékait vehetjük szemügyre mozgás közben. Honnan indultak és merre haladtak? És hol tartanak most? Naná, hogy a Rage-nél.
1292234400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most már teljes joggal állíthatjuk: megérkezett a karácsonyi uborkaszezon, a kiadók kifújtak, nincsenek nagyobb megjelenések. Azért letölthető játékok kínálatában akadhatunk egy-két gyöngyszemre, ezért ínyenceknek mindenképpen javasoljuk a lista tüzetes átböngészését!
1292065817

Jövő héten jön az Xbox Live-os Quake Arena

Az Quake III: Arena a világ egyik legjobb multis FPS-e, ehhez kétség nem férhet, s most 11 évvel a megjelenése után Xbox 360-on is nekieshetünk a játéknak. A jövő héten megjelenő Quake Arena Arcade nem csupán átirata lesz a klasszikus remekműnek, de számos újdonság is helyet kapott benne.