Hangulatos születésnapi trailert kapott a Pokémon

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 26.
  • Videó
Link másolása
Idén ünnepli huszadik születésnapját a Pokémon, amit a The Pokémon Company többek között a két hét múlva esedékes Super Bowl nagydöntőn is ünnepelni fog, mégpedig egy hangulatos tévéreklámmal.

Komoly mérföldkőhöz érkezett a The Pokémon Company legendás, több médiumot is meghódító sorozata. A Pokémon ugyanis idén ünnepli huszadik születésnapját, a zsebszörnyeket dédelgető cég pedig úgy döntött, méltó módon ünnepli ezt a jeles eseményt.

Ennek első állomása lesz a február 7-én rendezett Super Bowl, amelynek szünetében egy félperces tévéreklámmal emlékeztetnek minket, hogy kitartással és küzdőszellemmel bármilyen célunk elérhető. 

Az első Pokémon az 1996-ban megjelent  Pokémon Red és Pokémon Green volt, mégpedig Nintendo Game Boyra. A sorozat sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy az eltelt húsz év alatt 275 millió videojátékot adtak el, 21,5 milliárd TCG kártyát szállítottak le, összesen 74 országba, az animációs sorozat pedig 18. évadánál tart.

Az idei, ötvenedik Super Bowl-döntőt a Carolina Panthers és a Denver Broncos csapata vívja.

4.
4.
Lord Vader
#3: Viszont utána kard és pajzs lesz belőle, az már azért nem semmi! :D De például Greninja vagy Talonflame az egész szériát figyelembe véve is a legjobb Pokémonok között vannak. Nem lehet mind a több mint 700 pokémon-t ugyanolyan színvonal megalkotni, egyértelmű hogy néha be fog csúszni pár nagyon gyenge. Ezeket meg nagyon felkapják és elkezdik utálni, és elfelejtik hogy mellettük ott volt sok nagyszerű új pokémon is.
3.
3.
B-Shaggy
#2: Igen, ismerem ezeket a képeket, amik a genwunnerek ellen szólnak, de ha belegondolunk, akkor Muk tényleg egy nagy határ szar, de még mindig kreatívabban és érdekesebben ( ha már lehet ezt mondani kulára :D ) van megcsinálva, mint a kardpokémon, aminek az evolúciója az, hogy két kard lesz belöle :D
2.
2.
Lord Vader
#1: Mert aztán a formátlan iszap-izé, a 3 fejű óriásmadár meg a nagyszájú denevér olyan zseniálisak voltak. Persze a nosztalgia nagy úr. Minden generációnak megvannak a jobb és a rosszabb Pokémon dizájnjai.
1.
1.
B-Shaggy
Aaaah, Super Bowl, az évente megrendezett esemény magyaroszágon, amikor facebookon spammelhetik hogy mekkora amerikaifocirajongók, pedig a Super BALLon ( ismeröseim fele legalábbis a mai napig nem vágja hogy nem így írják ) kívül rá sem pillant a sportra. :)

ON: Telefonon a mai napig játszom az elsö két generációt, emulátorral ajánlom mindenkinek, többet nem fogtok a vécén unatkozni ;) Egyébként a hardcore pokemon fanok engem genwunnernek hívnak, ami annyit tesz, hogy hányok mindentöl, ami az elsö generáció után jött ( annyi kivétellel, hogy a másodikat még megtűröm, de azt is csak azért, mert az a leghosszabb, legtartalmasabb játék ) . Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel, még csak nem is mondhatom azt, hogy "ezek a mai gyerekek, bezzeg az én idömben még csak 151 pokémon volt", mert amikor leszoktam az animéröl, már akkor is böven 300 felett jártunk, de az újabb pokémonok egyszerűen ízléstelenül néznek ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...