Death Rally IPHONE, PC

Lövöldözős autósjáték az Alan Wake és a Max Payne fejlesztőjétől, a Remedy-től. A játéknak egy felújított változata is létezik iPadre és iPhone-ra.
1341128760

Felújítva tér vissza a Death Rally

A Remedy Entertainment első játéka annak idején PC-re jelent meg, ezt tavaly követte a felújított változat, ami immár okostelefonokon és tableteken tette tiszteletét. Örvendhetünk, a fejlesztők most ismét a számítógépeket vették célba, a Death Rally remake végre Windowson is visszaköszön!
1327417245

Csak ma ingyenes a Death Rally

Bármilyen hihetetlen is, a finn Remedy kompániája nem az első Max Payne-nel kezdte a klasszikusok gyártását, hanem az 1996-ban megjelent Death Rallyval. Az őrült autóverseny ingyenesen letölthető iPhone-ra vagy iPadre, de csak ma, szóval nem árt sietni.
1306256400

Remedy: gondolkoznak az NGP-n és a 3DS-en

A Remedy, úgy látszik, hogy a sok pénzt felemésztő, s mellé csak mérsékelten sikeres Alan Wake után a könnyebb pénzszerzési források felé veszi az irányt. Korábban már kiadták egy korábbi klasszikusukat iPhone-ra, most pedig az NGP-s és 3DS-es fejlesztésen gondolkoznak.
1296990000

Remedy társalapító az Angry Birds fejlesztőinél

A játékipar képes meglepő húzásokat produkálni, így fordulhat elő az is, hogy egy neves, AAA-kategóriás játékokat készítő stúdió társalapítója az egyik pillanatról a másikra az Angry Birds fejlesztőinél kössön ki. Lehet, hogy holnap azt olvassuk, hogy CliffyB a FarmVille készítőihez szerződött.
1294840800

Death Rally remake érkezik

Az ifjabbak talán nem is gondolták volna, hogy a Max Payne-játékokról és az Alan Wake-ről ismert fejlesztőcsapat karrierjét egy autós játék indította el, még 1996-ban. A finnek most ismét a klasszikushoz nyúlnak, és alaposan felújítva adják ki a játékot csak és kizárólag az Apple platformjaira.