Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty PS2

1601305200

Metal Gear Solid-remake érkezhet PC-re és PS5-re?

Érdekes pletykák kaptak szárnyra a Metal Gear Solid-szériával kapcsolatban egy pár nappal ezelőtt, amelyek azután csak még érdekesebbé váltak, hogy a Konami klasszikusai újra elérhetővé váltak a GOG-on.
1601053200

A GOG-on érhetőek el újra a Konami klasszikusai

A héten már írtunk róla, hogy valamire készül a Konami, mára pedig kerek lett a sztori: a japán kiadó több klasszikusát, többek között az első két Metal Gear Solidot is elérhetővé tette a GOG kínálatában.
1600855200

Úgy tűnik, PC-re tart az első két Metar Gear Solid

Nehéz dolga van annak, aki számítógépen szeretne játszani a Metal Gear Solid első részével vagy a Sons of Libertyvel, ez azonban hamarosan megváltozhat, hiszen a Konami számos klasszikusát adja ki újra digitális változatban.
1578913200

Rajongók szépítgetik a Metal Gear Solid-játékokat

Az elmúlt napokban több olyan rajongói fejlesztésű projekt is megmutatta magát, melyek új grafikus motorra igyekeznek átültetni a Metal Gear Solid-játékokat. Sajnos egyelőre csak látványosságként funkcionálnak.
1500021000

Harmincéves a Metal Gear-sorozat

Tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját a Metal Gear és így a Metal Gear-sorozat. Habár a játék atyja, Hideo Kojima már nem dolgozik a Konaminál, az továbbra is számol a szériával.
1487678423

Van esély a Metal Gear Solid-filmre

Az utóbbi időben néma csend honolt a Metal Gear Solid-film körül, amit már tíz éve szeretne nyélbe ütni a Sony Pictures. A rendező egy interjúban a terveiről beszélt, kiderült, hogy még mindig írják a forgatókönyvet.
1469970000

49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.
1462899600

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.
1460019600

Így támasztják fel a Shadow Mosest

Nem nyugszanak a Metal Gear Solid-remake készítői, újabb projektbe vágtak. A The Fan Legacy: Metal Gear Solid tulajdonképpen a Shadow Moseshez legyártott pályákat hasznosítja újra egy rajongóknak szánt VR-túra keretei között.
1459069200

David Hayter: a Konami korábban is lecserélt volna

Nagy felzúdulást váltott ki a Metal Gear Solid-rajongók körében, mikor kiderült, hogy az ötödik felvonásban nem David Hayter adja majd a hangját Big Bossnak, pedig úgy tűnik, a Konami már régóta meg akart szabadulni a színésztől.