FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
1306761634

Egy tucat FIFA 12 pillanatkép érkezett

A FIFA 12 alatt a nagy dérrel-durral beharangozott Impact Engine dübörög majd, ennek látványos mivoltát prezentálja az alábbi 12, friss és ropogós screenshot a Juventus, Milan, Bayern, Borussia Dortmund, Barca, Real Madrid, Arsenal és Chelsea játékosainak főszereplésével. Csekkoljátok!
1306506957

FIFA 12 - itt az első hivatalos gameplay trailer

A múltkor kiszivárgott anyag után megérkezett a FIFA 12 első hivatalos gameplay trailere. A videó az új ütközésmodellt mutatja be, és bár mindössze egy perc hosszú, már most látszik, hogy korrekt munkát végeztek a tisztelt fejlesztők. Az előzetesért erre fáradjatok, rajongók ne hagyják ki!
1305907200

Kiszivárgott az első FIFA 12 videó

Nem is akármilyen anyag került ki a netre: a bemutatón a FIFA 12 szinte összes újdonsága látszik, kezdve a korábban már beharangozott új fizikai rendszerrel, mely a játékosok ütközéseit vizsgálja, s így sokkal valósághűbben képes elénk tárni a test-test elleni küzdelmeket.
1304603906

FIFA 12 - újabb részletek láttak napvilágot

Az OXM nemrégiben egy delejes előzetest közölt a soron következő FIFA-ból. A legfontosabb az, hogy három területen is mélyreható változtatásokra készülnek az EA Sportsnál. Azt már eddig is tudtuk, hogy sokkal emberközelibb játék várható, reméljük észrevehető hasznunk is származik belőle.
1303633402

Fizetős szolgáltatást indít az EA Sports?

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, az EA Sports vezetője, Peter Moore felvetette, hogy a kiadó a jövőben átfogó, minden játékra kiterjedő állandó profilrendszert vezetne be, most pedig azt pletykálják, hogy prémium szolgáltatást indítana konzolokon, amiért akciók, DLC-k és más extrák járnának cserébe.
1302703287

Itt az első FIFA 12 screenshot

Az évről évre jelentkező futballszimulátor legújabb tagja idén ősszel sem hagyja cserben a foci szerelmeseit, az EA Sports lassan elkezdte csepegtetni az első finomságokat a FIFA 12-ből. Ennek örömére befutott a világelső kép is, melyben a brazilok klasszisa, Kaká és a zöld gyep kapja a főszerepet.
1302449400

Állandó profilon dolgozik az EA Sports

Az EA Sports tervei szerint a jövőben megjelenő játékaikat összeköthetjük majd egy állandó profillal, így minden eredményünk egy helyen lenne, és arra sem lesz szükség, hogy az évről-évre megjelenő epizódokban mindent nulláról kezdjünk. Az ötlet nem nagy újdonság, de mindenképpen hasznos lenne.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1300723200

Az EA Sports is ejti a nyomtatott kézikönyveket

A környezettudatos gondolkodás a játékiparba is betörni készül, a Ubisoft után a sportjátékairól ismert EA Sports is bejelentette, hogy felhagy a nyomtatott kézikönyvek készítésével. Az intézkedéssel persze spórolni is tud a cég, arról nem is beszélve, hogy a bejelentés marketingeszköznek is elmegy.
1295886902

Befutottak a FIFA 12 első információi

A szokásosnál korábban kezdtek el fecsegni a FIFA-sorozat fejlesztői az aktuális részről. Bár a FIFA 12-t még be sem jelentették formálisan, a játék producere a brit Official PlayStation Magazine-nak már elárult néhány dolgot, amit mindenképpen szeretnének kijavítani a folytatásban.