PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Playstation Vita nyitójátékok villámtesztje

Ahogy fojesz már beszámolt róla, ellátogattunk a Sony hivatalos Vita-bemutatójára, ahol nem csak a gép különböző tulajdonságairól rántották le a leplet, de még játszhattunk is. Négy nyitójáték volt kinn, melyek öt gépen futottak, és a helyszínen lévő újságírók között kézről kézre jártak.

PlayStation Vita sajtóbemutató

Február 22-én Magyarországra érkezik a Sony újgenerációs kézikonzolja, ennek apropóján a gyártó hazai képviselete bemutatót szervezett a magyar újságíróknak. Bár a hétvégén alaposan szemügyre vettük a PlayStation Vitát, kaptunk az alkalmon, hogy újra kézbe vegyük a kütyüt.

Playstation Vita: Exkluzív teszt

2012. február 22. A Playstation Vita hivatalos európai premierje. A Sony legújabb, forradalmi újításokkal bíró handheld játékkonzoljára egy kerek hónapot még kell várni, Utry Laci olvasónknak, és a Konzolok Szervize csapatának köszönhetően viszont mi már most kipróbálhattuk a gépet. Micsoda hétvége volt!