A Sony felvásárolta a Bluepoint Gamest

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 30.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment újabb stúdióval gyarapította gyűjteményét, méghozzá a régi ismerős Bluepoint Games képében. A csapat legutóbb a Demon's Souls remake-jét szállította le.

Beigazolódtak a szivárgások, az Insomniac és a Housemarque után újabb régi partner csatlakozott mindenestül a Sony Interactive Entertainmenthez, méghozzá a Bluepoint Games. Hermen Hulst örömmel köszöntötte a PlayStation Studios-családban a Bluepointot, ami legutóbb a Demon's Souls PS5-ös remake-jével villogtathatta tudását (amiből egyébként már 1,4 millió példány talált gazdára világszerte).

A Bluepoint a 2006-os Blast Factor óta működik együtt a Sonyval, ám többnyire valószínűleg a remake-jei és remasterjei miatt ismerik: a csapat dolgozott a Shadow of the Colossuson, a Gravity Rushon, az Uncharted: The Nathan Drake Collectionön és a God of War Collectionön is. A stúdió azonban valami egyediről álmodik legközelebb: az IGN-nek adott interjúban a Bluepoint elnöke, Marco Thrush elhintette, hogy a következő projektjük egy eredeti játék lesz.

3.
3.
Caleon
#2: De persze jöhet saját, új IP is. :)
2.
2.
Caleon
A legjobb remasteredeket készítik, remélem ez régi exkluzívok modernizálását jelenti.
1.
1.
JinjeR
Na ez egy jó vásár volt,nagyon helyes! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...