Sesame Street: Once Upon a Monster X360

Kinect-exkluzív akció-kalandjáték készül a Sesame Street hőseinek főszereplésével. A játékon Tim Schafer és a Double Fine dolgozik.
Típus: Akció, Kaland

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

Itt a Schafer-féle Sesame Street első trailere

A Warner Bros. Games kiadta az első mozgóképet a Sesame Street: Once Upon a Monsterből, melyet Tim Schafer fejlesztőcsapata, a Double Fine hoz tető alá. Ez lesz a végtelen humorérzékéről elhíresült brigád első kinectes címe. Elmoék egy kissé bugyuta, de végtelenül színes kalandban vesznek részt.

Kinectes Sesame Street játék jön Tim Schafertől

Ezúttal nem akármilyen projektbe vágta azt a bizonyos fejszét Tim Schafer és csapata, a Double Fine. A Warnerrel kötött megállapodás értelmében Sesame Street játékot fejlesztenek, amely ráadásul csak és kizárólag a Microsoft mozgásérzékelős kamerájával, a Kinecttel lesz irányítható.