Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
1298106000

Hivatalosan is készül a Medal of Honor 2

A Medal of Honor producere, a terebélyes szakállal megáldott Greg Goodrich tegnap a hivatalos Medal of Honor blogon megerősítette, hogy valóban készül háborús FPS-ük következő része. Bár az előző fejezet kritikái nem tündököltek, mégis 5 millió darab talált gazdára belőle, szóval itt az idő a hibák orvoslására!
1295161257

Frostbite 2 engine-t használ a Medal of Honor 2?

Bár még hivatalosan nem hangzott el a bejelentés a Medal of Honor 2-ről, őszintén szólva nem lennénk meglepve, ha a Danger Close már javában hegesztené a folytatást. Az EA állásajánlatairól kaptuk el az első életjeleket. E szerint az Unreal Engine 3.0-t a kukába dobták, helyette a DICE motorja fog dübörögni.
1291548644

Megvan az EA terve a Call of Duty legyűréséhez

Az Electronic Artsnak szívügye lett, hogy megfossza a trónjától a Call of Duty-sorozatot, és annyi fronton támad az Activisionre, amennyin csak lehetséges. John Riccitiello vezérigazgató szerint végre meg van a tervük arra, hogyan végezzenek a konkurens címmel - le fogtok hidalni tőle, annyira agyafúrt.
1284373952

Medal of Honor - 3 millió után jöhet a folytatás

Az Electronic Arts kvázi ultimátumot adott az új Medal of Honornak: ha a, modern háborúkat feldolgozó részből nem tudnak eladni hárommillió példányt, nem lesz folytatás. Első blikkre ez a szám nem tűnik soknak, de az új FPS dolgát több körülmény is nehezíti majd.