Bloodrayne: Betrayal PS3, X360

Oldalnézetes akciójátékkal tér vissza az egyik legszexibb játékhősnő, Bloodrayne!
1312389018

BloodRayne: Betrayal fejlesztői napló érkezett

Olvasóink közül sokan kétkedve tekintenek a legújabb BloodRayne játékra - őszinték leszünk, tényleg nem volt szerencsés egy oldalnézetes arcade kaszabolásra cserélni a jól bevált receptet, mégis adhatunk neki egy esélyt. A fejlesztők legalábbis oda-vissza dicsérik a hónap végén érkező Betrayalt.
1310745657

Csúszik a BloodRayne: Betrayal

Bár a bögyös félvámpír barátnőnk újabb kalandjára már a nyár közepén sort kellett volna keríteni, a cím mégis késik, igaz, csupán pár hetet. Megoszlanak a vélemények az arcade címmé avanzsált BloodRayne: Betrayalról, nyoma sincs már benne a régi részekre jellemző ismérveknek.
1306422000

BloodRayne: Betrayal - befutott az első trailer

Mint ismeretes, bögyös félvámpírunk egy dimenziót visszaugrott grafika terén - a Majesco teljesen más stílusban képzeli el a hölgy következő eljövetelét. Erősen anime beütést kap, egy dologgal nem spórolnak viszont: dől a vér dögivel. Elsőre ódzkodtunk tőle, de végül meggyőzött a mozgásban lévő anyag.
1304094624

BloodRayne: Betrayal - befutott az első kép

Mint arról lapunk beszámolt, a Majesco újra előveszi Rayne kisasszonyt egy oldalnézetes arcade játék keretén belül, ennek folyományaként a hivatalos oldalon már az első ingame kép is megjelent, bár ezt hamarjában eltávolították az oldal készítői. Mi kellően szemfülesek voltunk és lecsaptunk rá.
1301589000

Letölthető játékkal tér vissza a BloodRayne

A 2004-ben bemutatkozott BloodRayne 2 óta nem hallottunk semmit a dögös dhampir csajsziról, legalábbis videojátékos fronton, mert a mozikban többször is találkoztunk vele Herr Boll jóvoltából. A Majesco a minap bejelentette, hogy Rayne a nyáron egy utolsó küldetés erejéig visszatér.