NBA Jam: On Fire Edition PlayStation, Xbox

A nagyfejű NBA-sztárok már második alkalommal veszik könnyedre a figurát.
1666099800

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317546000

SSX-karakterekkel erősít az NBA Jam: On Fire

Jövő héten érkezik az arcade kosárlabdajátékok koronázatlan királyának legújabb kivetülése, a PSN-re és Xbox Live Arcade-re készülő NBA Jam: On Fire. Az Electronic Arts pedig szeret árukapcsolással foglalkozni, a kosárlabdát az SSX jól ismert arcaival dobja fel, hogy egyúttal a snowboardos címét is promózza.
1311865200

NBA Jam: On Fire Edition - első látásra trailer

Míg az NBA 2K12 három különböző borítóval, Move-támogatással és más finomságokkal fog megjelenni, addig az EA Sports idén sem adja ki az NBA Live (vagy NBA Elite, ki tudja) legújabb részét. NBA-játékuk viszont lesz, újra az NBA Jamet veszik elő néhány ökörködős meccs erejéig.
1302084018

NBA Jam: On Fire Edition bejelentve

Úgy látszik, mégsem egyszeri bolondozásnak szánta az EA Sports az NBA Jamet. Októberi megjelenéssel bejelentette a folytatást, amiben ezúttal is a nagyfejű kosárlabdasztárok esnek egymásnak hamisítatlan arcade-feelinggel, XBLA-n és a PlayStation Networkon.