UFC Personal Trainer: The Ultimate Fitness System , PS3, X360

Okos módszerrel használja ki a mozgásérzékelős kiegészítők nyújtotta élményt a THQ: MMA-s fitneszjátékot készít. A játékhoz DLC-k is elérhetők.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1308481200

UFC Personal Trainer - Rashad Evans akcióban

A UFC Personal Trainer a készítők ígérete szerint minden idők legjobb fitneszjátéka lesz, ráadásul előfordulhat, hogy közben ránk ragad valami a UFC harcosok tudásából is. Erről próbál most minket meggyőzni Rashad Evans, az egykori bajnok, aki élőben próbálgatja a játékot a jónéppel együtt.
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1302186600

Júniusban érkezik a UFC Personal Trainer

Az MMA-rajongók szemében esetlen próbálkozásnak, a fitneszhívők számára kőkemény kihívásnak ígérkezik a UFC Personal Trainer. A THQ az MMA-bajnokság licencét kihasználva vágott bele a legújabb fitneszjátékának fejlesztésébe, amely az összes mozgásérzékelős kontrollerrel játszható lesz.
1287559941

2018-ig gyárthat UFC-játékokat a THQ

THQ-napokat tartunk, egyre-másra záporoznak az erősen üzleti jellegű bejelentések a THQ-tól. A SpongyaBob-licenc megújításáról már beszámoltunk, most pedig a UFC-jogok vannak soron: 2018-ig kizárólag ez a kiadó készíthet majd MMA-játékokat az Ultimate Fighting Championship nevével fémjelezve.