PlayStation Tablet

PlayStation Certified tabletekkel rukkol elő a Sony - reszkess iPad!

Vége a PlayStation Mobile-nak

Tegnap megszűnt a Sony PlayStation Mobile szolgáltatása, az a platform, amelyen keresztül a fejlesztők egyszerre publikálhattak játékokat PS Vitára és különböző androidos készülékekre.

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.

Ingyenes PlayStation Mobile-játékok jönnek

A Sony új akciója keretében öt héten át heti két ingyenes játék érkezik a PlayStation Certified mobilokra és a PlayStation Vitára. Mindössze annyit kell tenned értük, hogy letöltöd a PlayStation Mobile appot.

HWSW: Tévészolgáltatást indít a Sony?

Megállapodásra juthatott a Sony és a Viacom egy új, online nézhető tévés szolgáltatás tartalmi vonalát illetően - ezzel ő lehet az első olyan vállalat, mely versenyképes szolgáltatást kínálhat a meglévő szolgáltatókhoz képest.

Megint nyereséges a Sony

A Sony is közzétette a 2013-as pénzügyi évére vonatkozó jelentését: a cég öt éve először nyereséges, jóllehet a PlayStation-részleg nem tudott érdemben növekedni a kézikonzolok miatt.

Kiválogatja a Sony a PlayStation-játékosok krémjét

Egy kiszivárgott e-mail szerint a Sony új programot indít, amiben a főszerepet a PlayStation-játékosok "felső 1 százaléka" kapja. Hogy mi lesz a lényege, nem tudjuk, azt lehet csak sejteni, hogy ki kerülhet be ide.

Sony: Howard Stringer visszavonul

Howard Stringer jelenleg a Sony igazgatótanácsának elnöke, júniusban azonban elhagyja a vállalatot. Korábban vezérigazgatóként is dolgozott, sőt ő volt az első nem japán vezető a cég történetében.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.

Breaking: felvásárolta a Gaikai-t a Sony

Már azt hittük, hogy nem, pedig dehogynem. A Sony ma reggel bejelentette, hogy potom 380 millió dollárért felvásárolta az egyik legnagyobb cloud gaming szolgáltatót, a Gaikai-t. A hírek szerint a konzolgyártó saját szolgáltatást épít a Gaikai erőforrásaira támaszkodva.

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.