LEGO Harry Potter: Years 5-7 , 3DS, DS, PC, PS3, PSP, Vita, X360

Ahogy arra számítani lehetett elkészül a Harry Potter-könyvek és filmek utolsó fejezeteiből is LEGO-játék fog készülni.
Típus: Akció, Platform, Ügyességi, Varázslós

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába tudtunk le egy nagy adag kraftos megjelenést, még mindig maradt puskapora a fejlesztőknek és kiadóknak. A héten a Lovecraft-rajongók és a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek a leginkább.

LEGO Harry Potter Collection - új platformokra is

A Warner Bros., a TT Games és a The LEGO Group triója hivatalos közleményben erősítette meg, hogy a két évvel ezelőtt kizárólag PlayStation 4-re megjelent LEGO Harry Potter Collection idén ősszel új platformokra költözik.

Utolsó előzetesen a LEGO Harry Potter-kollekció

Pénteken kerül boltokba a LEGO Harry Potter-játékokat egybecsomagolva kínáló LEGO Harry Potter Collection. A kizárólag PlayStation 4-re érkező pakk utolsó előzetesét a hajtás után leshetitek meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.

Remaster-csomagot kap a LEGO Harry Potter

A Warner megerősítette, hogy a TT Games LEGO Harry Potter-kalandja mindent az egyben kiadást kap. A LEGO Harry Potter Collection októberben jelenik meg, egyelőre csak PlayStation 4-en.

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.

A PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

A Sony bejelentette, hogy augusztusban mely címekkel játszhatnak ingyen a PlayStation Plus-előfizetők. PS4-en még mindig az indie címekkel kell beérnünk, PS3-on viszont megkapjuk a Crysis 3-at is.

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.