Brit toplista: tarolt a FIFA a Black Friday hetén

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 28.
  • Toplista
Link másolása
Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát a Black Friday, de a leárazásokból (és persze a focivébéből) végül a FIFA tudott a leginkább profitálni.

Az Egyesült Királyságban a múlt héten pörögtek a Black Friday-akciók, ennek köszönhetően akadt pár érdekesebb változás a játékeladási toplistán is - annak ellenére, hogy újoncból nem volt sok, a Just Dance 2023 a kilencedik, az Evil West pedig a huszonegyedik helyen kezdett.

A leárazásokból és persze a focivébéből a FIFA 23 profitált a leglátványosabban, az EA Sports játéka 95 százalékkal húzott bele az elmúlt héten, és így az első helyen kötött ki. A Call of Duty: Modern Warfare II csípte meg a második helyet, míg a legutóbbi első helyezettünk, a Pokémon Violet a harmadik helyre csúszott le.

A Black Fridaynek hála egyébként a Mario Kart 8 Deluxe és a Sonic Frontiers is rengeteget erősödött, az előbbi eladásai 226, az utóbbié 203 százalékkal nőttek. A slágercímek között szerepelt még a Nintendo Switch Sports, az Animal Crossing: New Horizons, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a LEGO Harry Potter Collection is.

1. FIFA 23
2. Call of Duty: Modern Warfare II
3. Pokémon Violet
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. God of War: Ragnarök
6. Pokémon Scarlet
7. Sonic Frontiers
8. Nintendo Switch Sports
9. Just Dance 2023
10. Animal Crossing: New Horizons

2.
2.
zoli12i
#1: Akarni akarhatják, de a COD meg a FIFA az egy kaliber. Annál is csak csetepaté lenne.
1.
1.
crytek
100% ha nem jön létre a activision deal a MS az EA-t akarja majd megvenni ez olyan biztos....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...