UFC Undisputed 3 PS3, X360

2012-ben tér vissza a UFC - a játék ezúttal is PS3-on és Xbox 360-on teszi tiszteletét.

Perel a THQ a UFC miatt

Úgy tűnik, visszajár kísérteni a THQ, a cég (vagyis ami maradt belőle) beperelte az Electronic Artsot és a Zuffát a UFC-jogok miatt. Szerinte a két vállalat kikosarazta őt, most kártérítést követel.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

A Fight Night-csapat fejleszti a UFC-játékot

Minden nap pontosan nulla levelet kapunk, amiben azt kérdezitek, hogy mégis ki fejleszti az Electronic Artsnál a frissen megszerzett UFC-licencre épülő játékot? Nos, az Electronic Arts megválaszolja a kérdést, amit szó szerint semmi tett fel, mi pedig közvetítjük felétek az eredményt.

Valójában bukás volt a UFC Undisputed

Noha a THQ bajban van, ez kétségtelen, a korábbi kommunikáció alapján azt hihettük, hogy a UFC-széria jól tejelt a kiadónak. Michael Pachter elemző szerint ez egyáltalán nem volt így, a THQ azért adta el UFC-jogokat az Electronic Artsnak, mert már a legutóbbi UFC sem aratott túl fényes sikert.

E3 2012: Itt az EA-UFC paktum, pápá THQ!

Az Electronic Arts tegnapesti sajtókonferenciájának nagy meglepetése volt, hogy a kiadó váratlanul felkonferálta a UFC elnökét, majd több évre szóló megállapodást jelentett be az MMA-s szervezettel. A bejelentés függvényében a THQ nem tartja meg a UFC-szériát fejlesztő csapatát, bezárja a stúdiót.

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét megint lassabb lesz, Amerikában jelenleg mindenki a PlayStation Vita bemutatkozását várja, ezért nem is nagyon érkezik túl sok fontos cím. A kis kézikonzol nálunk a jövő héten debütál, addig is kénytelenek leszünk beérni a PC-s Alan Wake-kel és az új UFC-vel.

UFC Undisputed 3 - jövő héten demó

Imádjuk a ketrecharcot, főleg, hogy megnéztük a The Warrior című filmet Tom Hardy főszereplésével, aki legalább akkora keményarc, mint a UFC Undisputed 3 harcosai. Ráadásul már nem kell sokáig várnunk a kipróbálható verzióra, hiszen a jövő héten érkezik. Csak Xbox Live-on.

A THQ mégsem törli a 2014-es terveit

Érdekes és egyben aggasztó feltételezések láttak napvilágot a hétvégén a THQ háza tájáról. Az állítások merészek és a hivatalos álláspont határozottan tagadja azt, hogy a kiadó törölte volna a 2014-es felhozatalát. Nincs ok az aggodalomra: a Saints Row: The Third határozottan jól szerepelt.