Ridge Racer Vita

Újabb epizóddal bővül a Ridge Racer-sorozat - ezúttal kizárólag PlayStation Vitán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Ridge Racer Vita - olcsó húsnak híg a leve

A japán sajtó kiválasztott emberei már tesztelhették a PlayStation Vita egyik nyitójátékát, az új Ridge Racert, s bizony eléggé vegyes vélemények érkeztek tőlük. Sokak szerint hiába lesz nagyon olcsó megjelenéskor az anyag, még ehhez mérten is kissé kevés benne a tartalom.

TGS 2011: Ridge Racer Vita - az első teaser

A PlayStation Vita nyitócímei közül nem hiányozhat a Ridge Racer sem, a héten történt a nagy bejelentés a TGS alkalmával, ennek örömére a Namco ki is hozta az első előzetest is a kézikonzolra készülő változatról. Bár a világot nem fogja megváltani ez az arcade autóverseny, bizonyosan jól elszórakozunk majd vele.

E3 2011: Bemutatták a legújabb Vita-játékokat

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony legújabb kézikonzolja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba az idei év végén, ráadásul viszonylag megfizethető áron. Minden látványos fícsör ellenére, a lényeg mégis a játékokon lesz: a Sony szerint 80 játék készül a Vita-ra, ezek közül többet be is mutatott.