Trials Evolution X360

Folytatódik a Trials HD! A fejlesztők szerint az új rész több lesz egyszerű második résznél - így legyen!
1337180893

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.
1335303681

Trials Evolution villámteszt

Közel három évvel ezelőtt a redlynxes beteg arcok új generációra portolták minden idők egyik legjópofább ügyességi játékát. Az emberek imádták, volt benne kihívás bőven, az egyedüli gond vele talán csak a komolyabb tartalom hiánya volt! Ezt azonban most sikerült orvosolni, így a Trials jobb, mint valaha!
1334746853

Launch traileren a Trials Evolution

A héten startol el Xbox Live-on a RedLynx Trials Evolutione, mely elsősorban ügyességünket teszi próbára egy oldalnézetes, crossmotor nyergében. A folytatás érezhetően jobb és nagyobb, mint az előd, s nem utolsósorban négyfős kooperatív módot is építettek bele.
1334570400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, a tavaszi játékmegjelenés-áradat alaposan alábbhagyott, mondjuk még mindig több érdekes címmel gazdagodunk a héten, mint legutóbb. A legtöbb platformon találhatunk a fogunkra való játékot, lesz például xboxos Witcher 2, PS3-ra pedig jön a The House of the Dead negyedik része.
1333098034

Játékmenet közben a Trials Evolution

Új előzetessel kedveskedett nekünk a Microsoft Studios a letölthető formában megjelenő Trials Evolutionből. A második rész sem tér el sokban az elsőtől: ismét egy crossmotor nyergében kell helytállnunk a technikás akadálypályák sokaságát legyűrve.
1332780866

Traileren az Xbox Live Arcade Next felhozatala

Trials Evolution, Bloodforge, Fable: Heroes és Minecraft - ez a négy játék zárja a tavaszt az Xbox Live-on, és annyi már most biztos, hogy mindenki talál majd fogára való anyagot. A Microsoft a minap kiadott egy trailert az Arcade Next felhozataláról, csekkoljátok le az új címeket mozgásban is!
1332576000

Trials, Minecraft 360 és Fable dátumok érkeztek

Április közepén rajtol el az Xbox Live Arcade következő kiemelt játéksorozata Arcade Next néven, április 18. után minden héten kapunk egy kiválónak mondott letölthető címet. A felhozatal első résztvevője a Trials Evolution lesz, őt a Bloodforge, a Fable: Heroes és végül a Minecraft 360 követi.
1330788600

Jövő hónapban debütálhat a Trials Evolution

Az Xbox hivatalos termékoldalán egy rövid időre már láthattuk a Trials Evolution megjelenési dátumát, amit azután a Microsoft gyorsan el is távolított. Annyi biztos: a kiszivárgott április közepi premier reálisnak tűnik, legalábbis reálisabbnak, mint a most megjelölt 2799-es érkezési nap.
1327240800

Mozgásban a Trials Evolution

A Trials HD az Xbox Live egyik legnépszerűbb független fejlesztése volt, nem csoda, ha a játékot hegesztő RedLynx belevágott a folytatás munkálataiba. A tavaly nyáron bemutatott Trials Evolution legutóbb az Inside Xbox műsorban szerepelt, így most közel három percig csodálhatjuk a programot mozgás közben.
1307546997

E3 2011: Folytatást kap a Trials HD

A Trials HD-t valószínűleg nem kell bemutatni, a crossmotoros arcade őrület milliók fejét csavarta el pillanatok alatt, az egyik legnépszerűbb játék ez, kérem, ami valaha megjelent az Xbox Live-on. A RedLynx a minap bejelentette, hogy folytatást készít a címhez, az új rész neve pedig: Trials Evolution.