Dishonored PC, PS3, X360

Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.

Dishonored: Definitive Edition teszt

Kétféle definitív kiadás létezik: az egyik nyilvánvaló pozitív változást hoz mind tartalom, mind látvány tekintetében, míg a másik csak minimálisan fejlődött mióta utoljára láttuk. A Dishonored: Definitive Edition az utóbbihoz tartozik.

Dishonored: Game of the Year Edition teszt

Szert tettünk egy steames Dishonored Game of The Year Edition kódra, így azonnal rávettük magunkat az eddig figyelmen kívül hagyott letölthető tartalmakra. Nos, jobb későn, mint soha, elvégre Dunwall mítosza csak most teljesedett ki igazán.

Dishonored teszt

A neved Corvo Attano. Te vagy a császárnő védelmezője, ám egy szerencsétlen esemény folytán kegyvesztett lettél, a szemed láttára ölik meg Dunwall uralkodóját, s rabolják el a kislányát. Minden gyanú rád terelődik – az összeesküvők semmit nem bíztak a véletlenre. A halálra vársz, de a lojalisták titkos csoportja számít a szaktudásodra.

Dishonored előzetes

A Wing Commander, a System Shock, a Deus Ex és a Thief után Harvey Smith ismét szeretne nagyot alkotni, segítséget pedig régi barátjától, az Arx Fatalis, illetve a Dark Messiah of Might and Magic játékokat jegyző Raf Colantoniótól kap. Vajon min dolgozik a két veterán? Most megmutatjuk!