FIFA Street PS3, X360

Visszatér a FIFA Street-sorozat, az új rész egyszerűen a FIFA Street címet viseli majd.
1329316200

FIFA Street - bemutatkoznak a játék helyszínei

Még egy kis FIFA Street, a játék legújabb fejlesztői naplójában a helyszínek kerülnek bemutatásra. Miután a FIFA Street egészen más játékstílusról és életérzésről szól, egyszersmind a füves stadionokat is elfelejthetjük, éljenek a tornatermek és a játszóterek betonpályái!
1329206400

FIFA Street - futsaloznak a franciák és a németek

Gameplay videót kaptunk az új FIFA Streetből, amiben Franciaország és Németország veselkedik egymásnak egy futsal-mérkőzés keretei között. A hivatalos teremfoci egészen más ízt ad a játéknak, mint a grundon történő pattogtatás, az EA Sports külön játékmódot szentelt a sportágnak.
1329071504

FIFA Street-fícsörök kerülhetnek a FIFA 13-ba

Az EA Sports illetékesei jelenleg is azon morfondíroznak, hogy átvegyenek bizonyos elemeket a FIFA Streetből a FIFA 13-ba. Bár a döntés még nem született meg, a fejlesztők szerint ez azt jelenthetné, hogy akár a profi cselezési rendszer is átkerülhet a nagypályás epizódokba.
1328882400

FIFA Street - terítéken a játékmódok

Hamarosan elérkezünk a 2012-es év első FIFA-megjelenéséhez, a FIFA Street március 16-án landol a boltok polcain, s merőben más élményt kínál, mint az EA Sports korábbi vagy bárki más focijátékai. A hangsúly itt gólszerzés mellett a cselekre és trükkökre terelődik, küldjük el gyufáért a többieket!
1327771748

FIFA Street - ez már inkább tánc

Mi nem tudjuk, mi lelte a kiadókat, de újabban egymás hegyén-hátán érkeznek a jobbnál-jobb trailerek - vagy csak mi vagyunk túl megengedőek. A FIFA Street legújabb előzetese a "Free You Game" alcímet kapta, s semmi különösebb célja nincsen, mint átadni azt az érzést, amit a foci ezen fajtája kínálni tud.
1322136000

Messi a FIFA-játékok új hivatalos arca

Úgy látszik, szegény Rooneynak befellegzett, legalábbis, ami a videojátékos karrierjét illeti. Az angol már jópár éve a FIFA-játékok hivatalos arca, mostantól azonban ezt a szerepet a Barcelona sztárja, Lionel Messi veszi át, ő pózol majd a márciusban megjelenő, új FIFA Street borítóján is.
1321635613

FIFA Street - traileren a valóság és a játék

Végre tisztességes kedvcsinálóval szolgálhatunk a hamvaiból feltámadt új FIFA Street kapcsán. A félig élőszereplős, félig játékmeneti pillanatokat tartalmazó előzetes tényleg meghozza a kedvünket egy kötetlen bogyórugdosáshoz. Még márciusig kell várnunk.
1319522412

Első képeken az új FIFA Street

Az EA Sports végre kiadta az első screenshotokat az újraindított FIFA Streetből, s ami elsőre leszűrhető belőle, hogy nem áll olyan messze a nagy testvér realisztikus látványvilágától. Elfelejthetjük tehát az elnagyolt karaktereket, jelen cimmel igazi suttyó-futballt űzhetünk a gangot meglátogatva.
1317387637

Márciusban jön az új FIFA Street

Az EA megerősítette, hogy a jövő tavasszal állítja hadrendbe az újraindított FIFA Street sorozat első fecskéjét. Régen volt már részünk egy igazán könnyed, gangos időkre emlékeztető arcade focis címmel, ahol a sikátorban rúghattuk a bőrt neves futballisták karikatúráival.
1313504700

GC 2011: Készül az új FIFA Street

Az Electronic Arts sajtókonferenciája rögtön egy új bejelentéssel kezdődött, mégpedig egy olyannal, amire nem nagyon számítottunk: visszatér a korábban vegyes fogadtatásban részesült FIFA Street, mégpedig a FIFA 12 motorjával, minden korábbinál több tartalommal.