Friss pletykák az új Devil May Cryról

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 28.
  • Pletyka
Link másolása
Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.

Két héttel ezelőtt röppent fel a hír, miszerint az idei PlayStation Experience egyik meglepetése lehet a Devil May Cry-sorozat régóta várt folytatásának bejelentése. Nagyon úgy néz ki, tényleg igaz a hír és valóban úton van az új epizód, hiszen nemrég az egyik fórumon rengeteg érdekes részlet látott napvilágot a készülő játékkal kapcsolatban.

A fejlesztés állítólag Devil May Cry V címen fut, ami azt is előrevetíti, hogy a készítők valószínűleg a történet alakítása szempontjából nem veszik figyelembe a DmC-t. Ha minden igaz, akkor a megjelenésre a 2019-es üzleti esztendőben kerül sor, ami 2018 áprilisától egészen 2019 márciusáig tart. Az eredeti tervek állítólag jövő novemberről szóltak, de van rá esély, hogy ezt nem tudja tartani a Capcom, így csak 2019 elején kerül boltokba a játék. Ahogy már az sem olyan biztos, hogy az idei PlayStation Experience-en ott lesz a játék, a Sony ugyanis inkább a jövő évi E3-ra szeretné időzíteni a nagy leleplezést, ami érthető is, mert állítólag kapunk majd valami PlayStation-exkluzív tartalmat, de egyelőre rejtély, mit is.

A fejlesztés egyébként két évvel ezelőtt vette kezdetét és természetesen értő kezek dolgoznak rajta, hiszen a feladatot most is Hideaki Itsuno és csapata kapta meg. Biztosnak tűnik, hogy visszatér Dante, Nero és Vergil, és ahogy már említettük, a történet elengedi a DmC-ben látottakat, helyette a negyedik rész után veszi fel a fonalat. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Dante mellett valószínűleg Nero is játszható szerepet kap, ahogy arra is van esély, hogy egy harmadik, egyelőre ismeretlen karakter bőrébe is belebújunk.

Az ígéretek szerint a játék prezentálása is nagy fejlődésen esik át, így rengeteg átvezető videót kapunk, továbbá a cél a 60 fps. Az sajnos nem derül ki, milyen felbontás mellett. Cserébe nyitottabb pályákra kell számítani, de igazából minden marad a régiben, beleértve a küldetés-orientált koncepciót és a Dante Style-rendszer visszatérését is.

4.
4.
Onion
Szóval dmc pocsék kamera kezelését, nem fognak rajta javítani.
2.
2.
felegyi
#1: Ezt hol írják? "kapunk majd valami PlayStation-exkluzív tartalmat" szövegrész nem azt jelenti hogy only PS cím, hanem mi PS tulajok kapunk valami extrát a többi platformhoz képest, pl fegyver vagy kosztum esetleg küldetés formájában.

Egyébként régóta vártam ezt a hírt, én még anno a 3 Special Editionel kezdtem PC-n, majd hatalmas rajongója lettem a szériának! Az a DmC -nek nevezett valamit borzasztó volt, a cím kiherélésével ért fel nálam...
1.
1.
mohaneji
Akkor ez most vajon PS exkluzív lesz???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...