RollerCoaster Tycoon 3D 3DS

Hosszú idő után új résszel tér vissza a RollerCoaster Tycoon: a játék kizárólag a Nintendo 3DS-re jelenik meg.
1665493200

A következő évtizedben is az Atarinál maradhat a RollerCoaster Tycoon-franchise

Habár a kiadó látványosan nem tud mit kezdeni a RollerCoaster Tycoon-sorozattal, Chris Sawyer valamiért mégis bizalmat szavazott neki.
1396353600

15 éves a RollerCoaster Tycoon

Tizenöt éve annak, hogy a RollerCoaster Tycoon első része bemutatkozott az Egyesült Államokban, ennek apropóján a GOG alaposan leakciózta a teljes sorozatot. Mindenképpen csapj le rá!
1369327732

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.
1350504119

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!
1315485000

3D-ben tér vissza a RollerCoaster Tycoon

Az Atari néhány év után visszatért a RollerCoaster Tycoon-sorozathoz, ezúttal egy 3DS-exkluzív epizódot fejleszt, amely a 3D-s megjelenítés és az átalakított irányítás mellett új játékmódokkal is várja a rajongókat. PC-n óriási siker volt a széria, kíváncsiak vagyunk, a kézikonzolos közeg miként fogadja!