A számítástechnika aranykora PC

Commodore 64, Atari, 286, 386 és 486. Aki látott valaha Turbo gombot, az a legújabb sorozatunkat is imádni fogja!
Típus:

Azok a boldog 2000-es évek

Az informatika világában 10 év döbbenetesen sok idő, sorozatunk harmadik, befejező részében pedig be is bizonyítjuk ezt. Fityiszt öltve az Y2K-ra, beköttetjük otthonra az internetet, és széles mosollyal öleljük magunkhoz a 2000-es évek legjobb informatikai fejlesztéseit.

Azok a boldog 90-es évek

A 70-es, 80-as évek szülöttjeiként azon szerencsések közé tartozunk, akik testközelből élhették át a számítástechnikai világ kiforrását. Nem vagyunk kiválasztottak, s nem vagyunk jobbak a mai fiataloknál. Egyszerűen csak jókor pottyantott le minket a gólya, s ezért eszméletlenül hálásak vagyunk neki.

Azok a boldog 80-as évek

A számítógépes világ hajnala, a PC megszületésének és felemelkedésének az évtizede. A 80-as évek technológiai forradalma végigsöpört az egész Szilícium-völgyön, kövekkel rakva ki, s virágokkal ültetve körbe a modern informatikához vezető utat. Micsoda évek voltak!

Commodore 64

Tizenkét év karrier, huszonötmillió eladott példány. A Commodore 64 a számítógépes világ valaha volt legnagyobb úttörője, egy olyan kor szülötte, mikor internet még nem volt, a hivatali munka egyszerű írógépeken zajlott, a PC pedig a nyugati nagyvállalatok irodáin kívül ismeretlen fogalom volt.