Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Xbox LIVE régióváltás - Welcome to USA

Enyhítettek az Xbox LIVE régióváltás szabályain. A költözés egyszerűbb lett és gyorsabb, egy rövid beállítással sosem látott újdonságokhoz juthatunk. Filmnézés, zene, videóklipek, online rádiók - ilyen amerikainak lenni.

Xbox 360 őszi dashboard - exkluzív teszt

Az Xbox 360 lassan hétéves létezése óta mindenki tudja, hogy az őszi dashboard frissítés szokott lenni a legnagyobb durranás mindközül. Ilyenkor reformálják meg újra és újra a kezelőfelületet, ilyenkor sütik el a legjobb ötleteiket. Újra eljött hát a nagy alkalom, szerkesztőségünk hetek óta teszteli már a bétaváltozatot, lássuk, mire számíthat a nagyérdemű!

Wireless Speed Wheel teszt

Hófehér fénypár közelít agresszíven, először a bal, majd a jobb visszapillantóban támadva rád, ki akar törni végre. A szíved kalapál, a tenyered vizes, összeszorított fogakkal markolod a kormányt, egyetlen rossz mozdulat, s oda a győzelmed, ez a verseny életre, halálra szól. Örök riválisok vagytok.

Új Xbox 360 dashboard

A Mikulás meghozta a nagy dashboard frissítést, december 7-én reggel megújult az Xbox 360 kezelőfelülete. Windows Phone csempék, teljes Kinect irányítás, kibővített szociális szolgáltatások, Bing, Alkalmazásbolt és felhő. Lássuk, hogy milyen lett!

Xbox 360 Game Room teszt

Fantáziáltatok már valaha arról vajon milyen lehet egy saját játékteremmel rendelkezni, berendezni, telepakolni jó kis gépekkel, aztán büszkén domborítani, mikor sok-sok ember vöröslő fejjel idegeskedik a joystickokkal szemben? Akkor eljött a ti időtök!

Xbox 360 Game Room előzetes

Sokan betegesen gyűjtenek régi, klasszikus játékokat, legendás kiadók legendás címeit, olyan elfeledett konzolok gyöngyszemeit, mint az Atari, vagy a C64. Ám ahogy a polcokon sorakoznak az ütött-kopott kartondobozok, hiába nő az értékük, a természet törvénye szerinti mulandóság lelombozza szenvedélyünket.

Xbox 360 Így készült az Xbox 360

Az Xbox 360 lassan közeledik ötéves évfordulójához, s teszi mindezt az évtized egyik legnagyobb elektronikus-termék sikereként. Ami a Microsoftnak nem sikerült az első zöld dobozzal, azt bőven visszahozta a gyors, rugalmas hozzáállásnak és okos tervezésnek köszönhetően a konkurenseknél hamarabb megjelenő 360. Mi állt ennek az egésznek a hátterében? Hogyan sikerülhetett mindez a Microsoftnak? Cikkünkben visszatekintünk egészen 2002-ig, s megnézzük, hogyan készült az első újgenerációs konzol.

Xbox 360 Közösségi szolgáltatások

Xbox 360-ra költöztek a világ népszerű közösségi szolgáltatásai. A lakás legnagyobb tévéjén élvezhetjük mostantól a Facebookot, lehet Csiripelni, hallgathatunk zenéket a Last.fm csatornáin, illetve a Waypoint személyében egy igazi Halo rajongói központtal is gazdagabbak lettünk. Persze mindegyikhez kell Gold Membership!

Xbox 360 New Xbox Experience - Teszt

Szerda délután épp a közértből sétáltam hazafele, az egyik kezemben egy fél kilós kenyérrel, a másikban pedig kakaóval és egy kis parizerrel, mikor beugrott, hogy Atyaúristen, november 19-e van! Ma jelenik meg az új Xbox dashboard! A lakáshoz érve feltéptem az ajtót, és még a kabátot se vettem le, máris rátenyereltem a konzol bekapcsoló gombjára.