Anno 1701

Azs Anno-sorozat legújabb része bámulatos grafikával, élvezetes és érdekes játékmenettel, no meg persze páratlan hangulattal!

Megérkezett az Anno 1701 angol demója

Németül már elérhető ugyan az Anno 1701 demója, azonban in inglis még csak most jelent meg a kipróbálható verzió, melynek mérete bár durva, ám a letöltés javallott!

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Anno 1701 - Demó még megjelenés előtt

Gőzerővel készül az Anno-sorozatot trilógiává avanzsáló harmadik rész, melyet tavaly májusban neveztek át Anno 1701-re. A készítők most elárultak némi infót a demóról.

GC 2006: Friss screenshot dózis érkezett

Van itt minden kérem-szépen! Alone in the Dark, Anno 1701, Bioshock, FEAR, Full Auto 2, Gothic 3, Metal Gear Solid 4, Warhammer: Mark of Chaos stb.

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...

Vadonatúj screenshotok a galériánkban!

Sok-sok friss képet töltöttünk fel szerverünkre, melyek a közelmúltban jelentek meg: érkeztek Anno 1701, GTR 2, Haze, Mass Effect és X-men 3 shotok is többek között.

Anno 1701 névadás

Megszületett végre az Anno sorozat harmadik részének a címe. A Sunflowers új játéka ezentúl Anno 1701 címen fog futni, és a megjelenése 2006. végére van datálva.