Warriors Orochi 3 PS3, X360

A Warriors Orochi harmadjára tér vissza a Dynasty Warriors- és a Samurai Warriors-szériák legkedveltebb hőseivel.
1469512800

Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.
1409594400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.
1404021607

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.
1400769026

Európában is megjelenik a Samurai Warriors 4

Nem kell irigykednünk a japánokra, hiszen Európában és az Egyesült Államokban is tiszteletét teszi a Samurai Warriors negyedik része. Ráadásul a PS3-as és a PS Vitás verzió mellett kapunk next-gen változatot is.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347606020

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.
1332828000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek pörgése után kicsit meg lehet pihenni, ez a néhány nap sokkal kevésbé lesz húzósabb, mint a korábbiak. Lesz azért egy-két érdekes megjelenés, de azért ezektől senki nem fogja hanyatt vágni magát. A Ridge Racer Unboundeddel mindenképpen teszünk majd egy próbát!
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.