Killer is Dead PS3, X360

A Grasshopper Manufacture új kardozós akciójátéka.
Típus: Akció, Kardozós

Killer is Dead - harmincnyolc kép

Közel negyven képet kaptunk a Grasshopper Manufacture legújabb játékáról, és ezek egyre csak erősítik bennünk azt az érzést, hogy a Killer is Dead az idei év egyik legszürreálisabb élménye lesz.

Még egy trailer a Killer is Deadről

Ha azt vesszük, hogy augusztus végén startol el a Killer is Dead, de a Grasshopper Manufacture megállás nélkül ontja magából a látnivalókat, akkor még számos ehhez hasonló elborult képsornak örülhetnünk.

Killer is Dead - képkavalkád

A Grasshopper Manufacture nem méri szűkmarkúan a Killer is Dead-látnivalókat, így ma több mint félszáz screenshotra tettük rá a markunkat. Pózolás karddal, csajok és mészárlás várja a fanokat.

E3 2013: Még több látnivaló a Killer is Deadből

Valóságos gameplay áradat futott be a Grasshopper Manufacture közelgő játékáról. A feszes csaták mellett azt is megtudhatjuk, hogy miként érdemes udvarolni a hölgyeknek. Egy röntgen-szemüveg nekünk is jól jönne.

E3 2013: Felpörög a Killer is Dead

Az andalító zongorazenét sikoly töri meg, kis felvezetés után olyan brutális szeletelés és akcióorgia kezdődik a Killer is Dead előzetesében, amilyet régóta nem láttunk. Tessék megnézni!

Nézzünk bele a Killer is Dead játékmenetébe!

Megannyi buja és elborult trailer után végre hamisítatlan gameplay pillanatokat kaptunk a Killer is Deadből. Az úgynevezett dzsigoló missziókat tekinthetjük meg, Mondo Zappa nem veti meg a gyengébb nem képviselőit!

Killer is Dead - cicik és egyéb bónuszok

A Grasshopper Manufacture további információkkal kápráztatta el a nagyérdeműt a Killer is Deadről. Ha jó helyen vásároljuk meg a játékot, akkor további bónusztartalmakkal gazdagodunk. Legalábbis Japánban biztosan.

Új trailert kapott a Killer is Dead

Új előzetes érkezett Suda 51 Killer is Deadjéhez, és mint olyan, ezúttal sem szűkölködik cicikben. Most végre mozgás közben láthatjuk, milyenek lesznek a gigolo-küldetések.

Szexi élőszereplős trailer a Killer is Deadhez

Férfitársaim most úszkálhatnak a formás női domborulatok tengerében, elvégre a Grasshopper Manufacture egy szexi leányzókkal teli előzetest osztott meg velünk, néhány buja képpel egyetemben. Nyami!

Killer is Dead - még több kép

Egy raklapnyi képet kaptunk a Killer is Deadből, emellett befutott néhány információ a játék harcrendszeréről és az úgynevezett gigolo-küldetésekről is. Egyre jobban várjuk azt a nyári megjelenést!