Killer is Dead PS3, X360

A Grasshopper Manufacture új kardozós akciójátéka.
Típus: Akció, Kardozós

Traileren a Killer is Dead

Suda 51 csapata nem hazudtolja meg önmagát: a Killer is Dead egy pimasz, provokatív alkotás, amely a vérontásra rendezkedett be. Az egyedi grafikai stílus csak hab a tortán - lássuk a legfrissebb előzetest!

Friss képeken a Killer is Dead

A Grasshooper Manufacture nyáron érkező új játékából most egy halom látnivalóval szolgálhatunk. A Killer is Dead főszereplője egy Mondo Zappa nevű illető, aki kardjával és többfunkciós végtagjával száll szembe a rosszfiúkkal.

Európába is nyáron jön a Killer is Dead

Jó hírünk van a Grasshopper-rajongók számára, Suda 51 és csapata nem váratja majd meg a nyugati játékosokat, világszerte nyáron jelenik majd a legújabb projektjük, a Killer is Dead.

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

Kedvcsinálókon a Killer is Dead

A Grasshopper Manufacture új címe hűen ötvözi Suda 51 korábbi agymenéseinek jellegzetességeit, a Killer is Dead le sem tagadhatná, hogy felmenői között ott van a Killer7 és a No More Heroes. Befutott az első trailer!

Killer is Dead - befutottak az első részletek

A japán Famitsu magazin jóvoltából megérkeztek az első részletek Suda 51 új játékából, a Killer is Deadből. A futurisztikus bérgyilkosos címben folyni fog a vér - kardozhatunk és lövöldözhetünk is.

Killer is Dead - úton a Grasshopper új játéka

Suda 51 csapata nem unatkozik: e hónapban jelent meg a Sine Mora és a Diabolical Pitch, nyáron jön a Lollipop Chainsaw, de jövőre se maradunk új Grasshopper Manufacture-cím nélkül. Jön a kardozós, sötét hangulatú Killer is Dead. Egyelőre conceptekkel szolgálhatunk.