Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

Cyberpunk 2077 - a jövő év elején next-genesedhet

Megtartotta legfrissebb pénzügyi jelentését a CD Projekt RED, amelyből kiderül, hogy a nyereség még mindig nem állt talpra. Szóba került a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 next-gen változata is.

Xbox Game Pass-játék lesz a Cyberpunk 2077?

A legutóbbi Xbox Cloud Gaminget népszerűsítő videóban felbukkant egy játékmenet-pillanat, ami a Cyberpunk 2077 egyik előzetesében is látható volt. Ebből egyesek arra következtetnek, hogy a játék csatlakozik a Game Pass kínálatához.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Cyberpunk 2077 - idén már nem kap több update-et

A CD Projekt RED frissítette a Cyberpunk 2077-hez kiadott roadmapjét. Ebből kiderül, hogy nemcsak a next-gen update csúszott át jövőre, de már egyéb tartalmi frissítést sem fog kapni a játék idén.

Cyberpunk 2077 - jövőre csúszik a next-gen frissítés

Hatalmas csend honolt az utóbbi időkben a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 rég beígért újgenerációs változatai felett, most pedig kiderült, hogy miért. Újabb csalódást okozva, a CDPR bejelentette a frissítések csúszását.

Jövőre csúszhat a The Witcher 3 next-gen frissítése

A tavalyi fiaskója után a CD Projekt RED kicsit óvatosabban ígérget dolgokat, ezért nemrég azt nyilatkozta, hogy nincs kőbe vésve se a The Witcher 3: Wild Hunt, se a Cyberpunk 2077 újgenerációs frissítésének idei megjelenése.

Magyar modderekkel dolgozik a CD Projekt RED

A CD Projekt RED úgy döntött, olyanokra bízza a Cyberpunk 2077 modtámogatásának fejlesztését, akik igazán értenek hozzá: modderekre. A WolvenKit mögött álló csapattal egyesíti erejét.

Frissítve: Befutott Cyberpunk 2077 legújabb javítása

A CD Projekt RED hamarosan az eddigi legnagyobb javítást hozza el a Cyberpunk 2077-hez az 1.3-as patch formájában, ami a foltozások mellett kisebb ingyenes extrákkal is felruházza majd az akció-RPG-t.

Cyberpunk 2077 - nagyon jól sikerült a visszatérés

Közel féléves kihagyás után június végén újból megvásárolható lett a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ban. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy a legkeresettebb játék lett Kanadában, az Egyesült Államokban és Európában is.

CD Projekt: kielégítő a Cyberpunk optimalizációja

A CD Projekt RED vezetősége úgy véli, hogy mostanra a Cyberpunk 2077 optimalizációja elérte "a kielégítő szintet", így a továbbiakban több időt szentelhetnek a bugok javítására és a mechanikák továbbfejlesztésére.