Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

A Netflix Geeked Weeken mutatkozik be a Cyberpunk: Edgerunners

Júniusban újra visszatér a Geeked Week, a Netflix videojáték-adaptációkra fókuszáló műsorsorozata. A négynapos fesztivál egyik legizgalmasabb fellépője a Cyberpunk 2077 világában játszódó animeszéria lesz.

18 millió eladott példány felett jár a Cyberpunk 2077

A kiábrándító launch és a lassan érkező javítások sem állhattak a Cyberpunk 2077 útjába. A CD Projekt RED adatai szerint már több mint 18 millió játékos talált hazára Night Cityben.

Nem árul játékot Oroszországban a CD Projekt

Újabb stúdió fejezi ki a szolidaritását a megszállás alatt álló ukrán lakosok mellett. A CD Projekt úgy döntött, hogy szünetelteti a játékok árusítását Oroszországban és Fehéroroszországban. Ez vonatkozik a GOG teljes platformjára is.

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.

Változott a Cyberpunk 2077 gépigénye

Régóta várt frissítést kapott a héten a Cyberpunk 2077, azonban ezzel együtt szép csendben a játék minimum gépigénye is megváltozott. Néhány régebbi videokártya támogatása ugrott, és a Windows 7-felhasználókról is levette a kezét a CDPR.

Megérkezett a Cyberpunk 2077 next-gen update-je

Ahogy az alapjáték, úgy az újgenerációs változat is csúszott egyszer-kétszer, de már nem kell többet várni rá. A CD Projekt RED ma elérhetővé tette az update-et, ahogy a Cyberpunk 2077-et alaposan megbolygató 1.5-ös patchet is.

Cyberpunk-streamre készül a CD Projekt RED

Feltűnően nagy volt a csend honolt mostanában a Cyberpunk 2077 körül, ma délután azonban végre életjelet ad a CD Projekt RED csapata. Reméljük, szó esik a régóta ígért next-gen verzióról és a DLC-csomagokról!

Cyberpunk 2077 - kanyarban a next-gen verzió?

A jelek szerint tényleg nem lehet már messze a Cyberpunk 2077 next-gen verziója, amit a CD Projekt RED az év első negyedére ígért legutóbb. Most a PlayStation Store árulkodott egy kicsit.

Íme, a 2021-es Steam Awards nyertesei

A Steam tavaly is megkérte felhasználóit, hogy szavazzák meg, szerintük melyek voltak az év legjobb játékai – a felhasználók pedig így is tettek. Lássuk hát 2021 legjobb alkotásait!

1,85 millió dollárt fizet a CD Projekt a befektetőinek

Megállapodásra jutott a CD Projekt az őket perelő befektetők csoportjával. A lengyel játékfejlesztő és kiadócég, illetve a vállalat biztosítója 1,85 millió dollárt fizet a kiábrándult felpereseknek.