Dead Island: Riptide PC, PS3, X360

A Dead Island folytatásában már a természeti katasztrófák is beleköpnek a levesbe.
1351065600

Sötétebb lesz a Dead Island: Riptide

A Deep Silver kreatív igazgatója szerint nem kell tartaniuk a rajongóknak, a Dead Island: Riptide bőven tartogat újdonságot a számukra, noha nem volt sok ideje a csapatnak változtatni. Sötétebb, komorabb sztori, megváltozott körítés és egy ötödik karakter is színesíti a formulát.
1347993298

Dead Island: Riptide - itt az első trailer

Az este befutott a Dead Island: Riptide első előzetese. A Techland nem sütötte el megint a fordított cselekményvezetést, de meg kell hagyni, ismét szokatlan módon állt hozzá a zombis cím hájpolásához. Az első trailerben a romantika kapja a főszerepet, de persze zombik sem maradnak ki.
1346486431

Első képeken a Dead Island: Riptide

Önálló folytatással jelentkezik hamarosan a Dead Island. A Riptide alcímmel felvértezett zombis cím újra a forró trópusokon játszódik - e szempontból a játék nem hazudtolta meg elődjét. Az első ingame képek már napvilágot láttak: visszatérő szereplők, pusztító járvány és pálmafák. Ez már tuti!
1345990339

Dead Island- és Sacred-bemutatók a jövő héten

Lehet izgulni a jövő héten, a PAX Prime rendezvény keretei között ugyanis bemutatkozik az új Dead Island és a Sacred harmadik része is. Bár eddig mindkét játék készültéről tudtunk, először most láthatjuk majd őket mozgásban - erősítette meg a kiadásért felelős Deep Silver.
1339398911

Dead Island: Riptide - új játék, nem kiegészítő

Kicsit ugyan elveszett az E3 forgatagában a Dead Island: Riptide bejelentése, főleg, hogy a nevén kívül gyakorlatilag semmi más információt nem árultak el róla, de mi azért rátaláltunk nektek. Most még egy-két apróságot megtudtunk róla, hogy kibírjuk a következő infóhalmazig.
1338962400

E3 2012: Bejelentették a Dead Island folytatását

A Deep Silver az E3 apropóját ragadta meg, hogy bejelentse a Dead Island folytatását - mi valahol azt kívánjuk, bár ne tette volna, mert jelen pillanatban a játék címét tudjuk, minden mással kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást a kiadó. Nem gond, addig találgatunk: mit préselnek bele az új részbe a fejlesztők?