Tekken 6 PS3, X360

A népszerű Tekken-sorozat várva-várt hatodik része végre boltokba került PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re.
Típus: Akció, Verekedõs

Csütörtök délutáni galériafrissítés

A mai délutánra is érkezett látnivaló, amelyek között megtalálható a Codename Panzers: Cold War, Divinity 2: Ego Draconis, Fable 2 stb.

TGS 2008: Tekken 6 - készül az X360-as verzió!

Márpedig léteznek olyan pletykák, amelyek valóra válnak! Persze álmok is, hiszen két éve még senki sem gondolta volna, hogy egyszer X360-ra is megjelenhet a Tekken 6.

Tekken 6 - legkorábban is csak 2008. végén

A Namco Bandai vezetőségének köszönhetően új információ került napvilágra a készülőfélben lévő Tekken 6 megjelenésével kapcsolatban.

Dwight Little rendezi a Tekken-mozit

Filmadaptáció készül a Namco világhírű Tekken-sorozata alapján: a mozit Dwight Little rendezi majd, a forgatási munkálatok februárban kezdődnek.

Megtekinthető a Tekken 6 intrója

Sok-sok PS3-tulaj örömére napvilágot látott az interneten a Tekken hatodik felvonásának bevezető animációja - érdemes meglesni, jól sikerült darab!

TGS 2007: Tekken 6 - új gameplay jelenetek

A mai nap folyamán Tokióban napvilágott látott a Tekken 6 legújabb AC trailere! A 75%-os játékból többek között bemutatásra került három Vs. videó és az új Opening is.

Friss Tekken 6 látnivalók

Egy újságszkennen múltkor már láthattuk Bob-ot, a Tekken 6 egyik új karakterét. Most 27 jó minőségű kép érkezett - nem csak róla.

Tekken 6 - bemutatkozik Bob.

Egy friss scan formájában bemutatkozik a Tekken 6 legújabb karaktere, Bob. A neve talán nem túl kreatív, és egy kis kondizás is ráférne :).

Tekken 6 látnivalók érkeztek

Nagy csend övezte ezidáig a Namco által fejlesztett testápolós játék-sorozatának legújabb részét, most azonban egy videót sikerült megkaparintanunk róla!

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!