Tekken 6 PS3, X360

A népszerű Tekken-sorozat várva-várt hatodik része végre boltokba került PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re.
Típus: Akció, Verekedõs

Tekken 6 - Új képek, új videó és új weboldal

Elindult a Tekken hatodik részének weboldala, melyen helyet kapott számos új kép, kettő darab háttérkép, s egy vadi új videó - megtekintésük kötelező mindenkinek!

X360-ra is készül a Tekken hatodik része?

Egyelőre még nem érkezett hivatalos megerősítés azon pletykával kapcsolatban, miszerint a Namco X360-ra is készíti a Tekken-sorozat hatodik részét.

E3 2006: Péntek délutáni galériamánia

Mai ajánlatunk az előbbieknél kicsivel soványabb, de van benne LEGO Star Wars, Madden, Overlord, Empire at War, Tekken 6 és Tony Hawk is!

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.

E3 2006: Tekken 6 és Ridge Racer 7 az E3-on

A Namco Bandai most jelentette, hogy az E3-ra kivitt Playstation 3-as játékáradatukban idén ott lesz a Tekkent 6 és a Ridge Racer 7 is.

A PS3 nyitójátékai - hivatalos forrásból

Kilenc játékról már tudunk, melyek minden bizonnyal a novemberben debütáló PS3 nyitógammái közé fognak tartozni. A teljes listáért erre tessék...

Jet Li a Tekken mozifilmben?

A China Economic Net meg nem erősített információi szerint maga Jet Li fogja játszani a főszerepet a majdan mozikba kerülő Tekken: The Movie-ban.

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!