Until Dawn PlayStation

A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.
1441275960

Until Dawn teszt

A hosszú ideje halogatott, eredetileg kifejezetten a PS Move-hoz készült Until Dawn végre a kezeink között landolt. Mivel a Gamekapocs szerkesztősége hatalmas rajongója a B-horroroknak, teljes lendülettel rá is vetettük magunkat.
1441115100

Brit toplista: a felújított Gears of Waré az arany

A nyári pangás után gyakorlatilag felrobbant a brit játékeladási toplista, miután hat új cím is megjelent a múlt héten. A versenyt végül a Gears of War felújított változata, az Ultimate Edition nyerte meg.
1440572940

Ma érkezik az Until Dawn, íme, az utolsó előzetese

Amerikában tegnap jelent meg, nálunk pedig ma mutatkozik be a PlayStation 4 legújabb exkluzív címe, a tinihorrorokat idéző Until Dawn. A premier apropóján ehhez is kaptunk egy launch trailert.
1440428400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!
1440173220

Új élőszereplős előzetesen az Until Dawn

Megérkezett az Until Dawn második élőszereplős előzetese, és bár ez már nem interaktív, azért igyekszik átadni a horrorjáték hangulatát, és azt, hogy milyen következményei lehetnek a döntéseinknek.
1439884800

Until Dawn - és erre mit lépsz?

Újabb interaktív előzetest kaptunk, ezúttal az Until Dawn készítői mutatják be egy élőszereplős kisfilm segítségével, hogy milyen döntéseket kell majd meghoznunk a horrorjáték során.
1438954234

GC 2015: Új Until Dawn-előzetes érkezett

A hónap végén debütál a Supermassive tinihorrorja, az Until Dawn, aminek friss előzetese a játékbeli ok-okozati összefüggésekre igyekszik felhívni a figyelmet. Döntéseinknek ugyanis súlya lesz, és bizony mindenre kihatnak.
1437991200

Kilenc perc ízelítő az Until Dawnból

Alig egy hónap, és boltokba kerül a Supermassive Games PlayStation 4-exkluzív horrorjátéka, az Until Dawn. A minap érkezett a játékból egy kilencperces gameplay videó, amely az újságíróknak kiadott demót örökíti meg.
1436983250

Until Dawn - képeken az áldozati báránykák

A Supermassive Games interaktív horrorfilmre hajazó alkotásának főszereplői tinédzserek, akik az erdő mélyén álló házba ruccannak ki a hétvégén. Az önfeledt móka nem várt fordulatot vesz, a fiataloknak az életükért kell küzdeniük.
1436187626

Frissítve: Until Dawn - lesz benne multiplayer is

A PlayStation ázsiai részlegének honlapján olvasható sajtóközlemény szerint a Supermassive Games interaktív horrorjátéka, az Until Dawn az egyjátékos élmény mellett multiplayer móddal is erősíteni fog.