2015 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 2.
  • Toplista
Link másolása
A legolvasottabb hírek után nézzünk egy másik listát, következzen az elmúlt év tíz legolvasottabb cikke! A győztesen nem fogtok meglepődni, de azért akad egy-két érdekesség is az összeállításban.

Ahogy a híreknél, úgy a legolvasottabb cikkeknél sem változtatottunk a szabályokon: a gyűjtés objektív, a Gamekapocs látogatottsági adatait vettük alapul, hogy kiderüljön, melyik volt az a tíz hír a tavalyi évből, amelyik a legjobban érdekelt benneteket.

10. Batman: Arkham Knight teszt

A Batman: Arkham Knight egyszerre lett az év egyik legjobb játéka és az év egyik legnagyobb csalódása, hiába sikerült ugyanis remekül a Rocksteady-féle Arkham-trilógia befejezése, a botrányos PC-s port miatt sokkal több rosszat lehetett hallani a játékról, mint jót. Mi a magunk részéről feleennyi Batmobillal is beértük volna, de nagyon szerettük az Arkham Knightot - 9 pontot adtunk rá.

9. The Order: 1886 teszt

A The Order: 1886 volt az idei év első nagyobb csalódása, mert a PS4-exkluzív játék ugyan nagyon szép volt, és a története is egész jól sikerült, a játékmenet maga nagyon egyszerű lett, és ami még inkább fájt, elképesztően gyorsan át lehetett szaladni rajta. Nekünk sem tetszett annyira, egy végigjátszást azonban megért, ennek szólt a 6 pont is.

8. Star Wars: Battlefront teszt

A Star Wars: Battlefronttal sem voltunk kibékülve. Hiába a Star Wars-hangulat és a látvány, a multiplayer lövölde játékmenete és tartalma alkalmatlan arra, hogy hosszabb távon is lekösse az embert. Az első pár óra azért szórakoztató volt, 6.5 pont lett a cím jussa végül.

7. Star Wars: Az ébredő Erő filmkritika

Star Wars után Star Wars. Az ébredő Erő körüli felhajtásra bizonyíték, hogy a filmről szóló kritikánk volt az egyetlen Cooltúra-cikk, amely beverekedte magát a legolvasottabb írások közé. Nekünk nagyon tetszett a film, és bár továbbra is A Birodalom visszavág a kedvenc részünk, ezt is megnézzük még párszor. 8.5 pont.

6. Until Dawn teszt

Talán az Until Dawn volt a 2015-ös év egyik legkellemesebb meglepetése, hiszen a PS3-ról indult projektet alig reklámozta a Sony, mégis nagyszerűen sikerült. Kiváló B-horror hangulat, csavaros sztori, remek színészi játék és szuper látvány várt minket PS4-en, a Supermassive a maximumot hozta ki a témából. 8 pontot adtunk neki.

5. Battlefield: Hardline teszt

Bármennyire szerettük volna, a Battlefield: Hardline képtelen volt felnőni a DICE-féle Battlefieldekhez. Hiába mulattunk jól a kampánnyal és a multival is, a rendőrös koncepcióban nem volt annyi, hogy a játék a Battlefield 4-éhez hasonló karriert fusson be, így a Hardline is csatlakozott a gyorsan feledésbe merült multis cím táborához. 7 pontot szavaztunk meg neki.

4. Project CARS teszt

A Project CARS-ra rengeteget kellett várni, de abszolút megérte: a multiplatform autóverseny nem csak gyönyörű volt, de egyszerre tudta szórakoztatni a kezdőket és a profikat, és remek autó- és pályafelhozatallal örvendeztette meg a stílus rajongóit. 8.6 pontra értékeltük.

3. Fallout 4 teszt

Következzenek a dobogós helyezések! Tavaly év elején még nem is gondoltuk volna, hogy nem sokkal később túl leszünk a Fallout 4-en, erre tessék: az E3 előtt bejelentették az elmúlt évek egyik legjobban várt játékát, és ősszel meg is jelent, végig is játszhattuk. Nem mondanánk, hogy tökéletesen sikerült, de nekünk így is nagyon tetszett - adtunk is neki 8 pontot

2. Dying Light teszt

A Dying Light volt 2015 első nagyobb megjelenése, és nem is okozott csalódást. Nyitott világot, parkourt, napszakváltakozást, illetve ettől függően viselkedő zombikat kínált a Techland akciójátéka, bár tény, a története lehetett volna izgalmasabb. 8 pontot kapott tőlünk. 

1. The Witcher 3: Wild Hunt teszt

Az év legolvasottabb Gamekapocs-cikke pedig nem meglepő módon a The Witcher 3 tesztje lett. A CD Projekt RED RPG-jét eleget méltattuk már, sőt ti is megválasztottátok az év legjobb játékának, úgyhogy ez az újabb aranyérem már csak a hab a tortán. A pontszáma 9.2 lett egyébként.

12.
12.
Vito01Zoli
#9: Próbáld ki a játékot aztàn tegyél megjegyzést. Ez egyszerre könyv, film, szerepjáték.
11.
11.
mestermagyar
#9: E kép kép és a wild hunt között most esett le az összefüggés.
9.
9.
Extol
Witcher a legolvasottabb? Jellemző, manapság hódítanak a szerelmes tini vámpírsztorik
8.
8.
mestermagyar
Az Arch a legjobb!!!

Nem csoda hogy még az is egyetért aki azt sem tudja mi az.
6.
6.
markoci555
Midig lekésem ezeket a kimoderált kommenteket, pedig most viszonylag kevéssel csúsztam le :)
4.
4.
mesterolasz
3.
3.
logic5
#2: Látom ismét adtad önmagad :D
2.
2.
godach
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...