Until Dawn PS4

A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.
1449828044

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.
1445969584

Until Dawn - bemutatkozott a VR-kiegészítő

Mégis igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a Sony ugyanis percekkel ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy Until Dawn: Rush of Blood címmel érkezik a PlayStation VR-exkluzív expanzió a Supermassive játékához.
1445593689

Frissítve: VR-orientált DLC-t kaphat az Until Dawn

A pletykák szerint készül az Until Dawn első DLC-je, a kiegészítő ráadásul rendkívül érdekesnek ígérkezik: a körítése nagyjából egyezik majd az alapjátékéval, viszont a játékmenet egy kicsit más lesz.
1444671000

Until Dawn - már gondolkodnak a folytatáson

A nyár egyik meglepetéscíme lett az Until Dawn, legalábbis úgy tűnik, hogy a játék mind a játékosok, mind pedig a készítők elvárásait felülmúlta. Aligha meglepő, hogy a folytatás is szóba került már.
1444399239

Hangos traileren az Until Dawn

Több szempontból is fura az Until Dawn legújabb trailere: egyrészt a játék már hat héttel ezelőtt megjelent, másrészt pedig a trailerben semmi látnivaló nincs, viszont annál többet kell hallgatózni.
1441965600

Amerikai toplista: megint a PlayStation 4 győzött

Nem okozott különösebb meglepetéseket az amerikai játékpiac augusztusa. Ismét a PlayStation 4-ből fogyott a legtöbb, és az aktuális Madden NFL-rész is letarolta a toplistát, ahogy kell.
1441621255

Brit toplista: élen nyitott a Metal Gear Solid V

Múlt héten két nagyobb megjelenés is akadt, amelyek közül mindkettő könnyedén szerezte meg a dobogó első két fokát. A győztes végül, de megérdemelten a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lett, mögötte a Mad Maxszel.
1441275960

Until Dawn teszt

A hosszú ideje halogatott, eredetileg kifejezetten a PS Move-hoz készült Until Dawn végre a kezeink között landolt. Mivel a Gamekapocs szerkesztősége hatalmas rajongója a B-horroroknak, teljes lendülettel rá is vetettük magunkat.
1441115100

Brit toplista: a felújított Gears of Waré az arany

A nyári pangás után gyakorlatilag felrobbant a brit játékeladási toplista, miután hat új cím is megjelent a múlt héten. A versenyt végül a Gears of War felújított változata, az Ultimate Edition nyerte meg.
1440572940

Ma érkezik az Until Dawn, íme, az utolsó előzetese

Amerikában tegnap jelent meg, nálunk pedig ma mutatkozik be a PlayStation 4 legújabb exkluzív címe, a tinihorrorokat idéző Until Dawn. A premier apropóján ehhez is kaptunk egy launch trailert.