Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 2.
  • Akció
Link másolása
A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

A PlayStation Plus kapcsán többször visszatérő kritika volt, hogy a felhozatal rendre elmarad a Games with Gold általában mindig elég erős, stabil játékkínálatához képest. Nagyon úgy néz ki, hogy a japánok meghallgatták a rajongók visszajelzéseit, mert az elmúlt hónapokban már a PS Plus előfizetői is rendszeresen remek játékok közül válogathattak, és szerencsére ez augusztusban sem lesz másként.

A PlayStation 4-tulajdonosok a Mafia harmadik részét és a Dead by Daylightot kapják meg, míg az előző generációt képviselő PS3 megmaradt rajongói a Bound by Flame és a Serious Sam 3: BFE közül választhatnak. A PlayStation Vita tulajdonosai a Draw Slasher és Space Hulk duót húzhatják be, de egy PlayStation VR- és egy PlayLink-játék is a csomag része lesz. Előbbi a Here They Lie-t, utóbbi pedig a Knowledge is Powert takarja.

12.
12.
Bnecne
#6: Ez most hogy jön ide ?
10.
10.
Norbiii
Mafia 3? Azta! Köszönjük! :)
9.
9.
FiveSalmon69
Én ritkán vásárolok multiplatform címeket, talán egy-kettő volt amit megvettem és később ps plus-hoz is adták, ezért nem bántam soha, hogy nem AAA-s címeket osztogatnak, hanem olyanokat amelyek nem annyira ismertek, de jó játékok. Mindenképp örülök akár ilyen a felhozatal, akár "gyengébb", de azért nehéz feldolgoznom azokat a kritikikákat, hiszen most is többen vannak azok a userek akiknek már megvoltak ezek a címek. A games with gold-ba tényleg folyamatosan jönnek nagy címek, de ezzel nálam csak azt érik el, hogy nem is vásárolok újonnan, csak előfizetek aztán egyszer úgy is leesik. Persze, van aki nem ilyen türelmes, én bőven el vagyok egy játékkal 2-3 évvel a megjelenése után is.
8.
8.
DarkLord
Mafia 3 nekem nem adta anno, mikor végigtoltam, de most újrajátszom ebben is biztos vagyok és hátha most más hatással lesz rám. A másik játékot nem ismerem, de nagy fantáziát nem látok benne, szerintem 1-2 meccs azt tölésre is kerül, lehet jó játék, de nem az én ízlésem, de ki tudja. Összességében jó kis csomag meg a nokik is örülnek neki látom a sok like-ból a hivatalos videó alatt :D
7.
7.
Yanez
6.
6.
LexerTheFirst
#4: Bárcsak a Crackdown 3 fejlesztése lenne olyan felemás mint az augusztusi PS plus felhozatal :D
5.
5.
#3: Aztan jatszanak vele 5 percet majd rajonnek hogy ez nem a fortnite es torlik sztem...kar aggodni.
4.
4.
Bnecne
A DBD nem rossz de a mafia 3 helyet meg egy okostelefonokra ingyenes játék is jobb lett volna
3.
3.
FlexSteel
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Jó dolog, hogy ingyen adják a Dead by Daylightot, de van egy olyan érzésem, hogy ezután ellepik majd a 10 éves vérpistikék, akiknek apuka nem vette meg eddig mert túl erőszakos, most pedig letöltik majd ingyen maguknak. Nem feltétlen lesz nekünk ez előnyös, akik napi szinten toljuk elég rendesen. A Mafia3-ért viszont nagy pirospont. Összeségében bitang jó felhozatal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...