Blogajánló: Az űrorgyilkos zenéje

  • Írta: Scoo
  • 2013. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Lassan vége a nyárnak, a szünetnek, az eső elkezdett esni, a boltokban megjelentek az iskolai felszerelések. Szerencsére van pozitív oldala is ennek, hiszen így vége az uborkaszezonnak is, és jönnek a jobbnál-jobb játékok.

Végre valahára! Elegünk volt már abból, hogy a napfény teljesen elvakította a monitort. Felhős az ég, így nincs semmi akadálya, hogy olvasd a blogajánlót, melyben a múlt hét legjobbjait szedtük össze.

  • Space Hulk: Lehet a korunk miatt, de bizony mindig is szerettük a komplex társasjátékokat. Igazi élmény összeülni a barátokkal és együtt izgulni egy egy kockadobáson, vitatkozni a másik lépésén vagy épp elátkozni Fortunát, amiért nem jön ki az a fránya hatos. Ezt a hangulatot akarja visszahozni képernyőn a Space Hulk, melyben Űrgárdisták és Génorzók csapnak össze egymással. Sun9us tesztelte nekünk a játékot. "A játék, továbbra is a táblásjátékok vonalát viszi tovább, hisz most is mezőről mezőre lépkedünk, és 2-3 dobókockával dobunk, ezzel vezényelve le az "epikus" csatákat."
  • Assassin's Creed: Az Ubisoft egyik legjobb sorozatának lassan itt van a legújabb része. A héten számtalan blog született a témában, de emlékeztek még a 2007-es első összecsapásra a templomosokkal? RetecH igen, és írt is egy rövid tesztet a játékról, és ha már így belelendült, megírta a második részét is. "A sorozat első részének sikere többek számára vitatott, az azonban kétségtelen, hogy az Ubisoft látott potenciált az ötletben és lám igaza lett."
  • Felejthetetlen zenék a játékokból: Mitől jó egy játék? Ez igen sok mindentől függ, de a hangulathoz feltétlen sokat tesz hozzá a zene. Azureknight0715 összegyűjtötte az ő személyes kedvenceit. Természetesen erősen szubjektív, de vitatkozni maximum azon érdemes, hogy miket kellett volna még bele írnia. "Személyes kedvencem, rengeteg zenei átírat, szimfóniák készültek belőle, még én is megtanultam egy részét gitáron."
  • Teszt egy képzelt GTA-ról: Yanez elérkezett a 30. vasárnapi blogjához (gratulálunk!), melynek örömére egy igen érdekes teszttel lepte meg az olvasókat: egy képzelt játékkal, egy olyan GTA-val, ami 2070-ben fog megjelenni és a Toránuszon fog játszódni. Természetesen nem kell komolyan venni, bár ki tudja, lehet, végül tényleg igaza lesz. Csak meg kell élnünk! "A legutóbbi GTA-ban lehetőségünk volt az egész Földet bejárni, itt hasonlóan az egész bolygót bejárhatjuk."
  • Nekünk a Balaton a Riviéra: Bár már nincs strandidő, de tegyünk egy utolsó túrát a Balaton északi partján Slawter videójának segítségével.


Ahogy láthatjátok csak múlt heti blogok kerültek be, ez pedig azért van, mivel jövő héttől visszatér minden a rendes kerékvágásba és ismét hétfőnként számíthattok a blogajánlóra. Csak párat kell aludni és máris újból találkozunk. Addig használjátok ki az utolsó augusztusi hétvégét!

7.
7.
#1: Olyan játék amit a konzolosok nem élvezhetnek. Lolol. Fordítktt seggeszki
Amúgy grat mindenkinek
6.
6.
Yanez
#3: Néha olyan ötletek másznak a fejembe, hogy olykor meg is rémülök :D
5.
5.
slawter
Heló! Köszi, örülök, hogy enynire tetszett a videóm :).

A többieknek: véletlen, hogy fölöttem vagytok, én vagyok a legjobb! (Vicceltem, jók a blogok! :))
4.
4.
RetecH
Köszönöm a bekerülésemet és gratulálok a többieknek is!
3.
3.
exonic
Grat mindenkinek, jó blogok! :)
Yanez, honnan jönnek ezek az ötletek???... Vajon milyen lesz a GTA 2070-ben... és még részletesen ki is van dolgozva... örület... :D ( ne értsd félre, bóknak szántam, nekem nagyon tetszik! :) )
2.
2.
Yanez
Köszi Scoo a bekerülésemet és mindenki másnak is nagy Grat!
1.
1.
DON GONDOCS
A Space hulk jó játék lett és folytatásért kiált
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...