Amerikai toplista: a The Division vitte a márciust

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 15.
  • Toplista
Link másolása
Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac márciusi teljesítményéről szóló jelentését. A konzoleladások terén a PlayStation 4 vitte a prímet, míg játékfronton a Ubisoft új üdvöskéje, a The Division orozta el az aranyérmet.

2016 márciusában a PlayStation 4 volt a legkelendőbb konzol az Egyesült Államokban az NPD összesítése és a Sony nyilatkozata alapján is. Pontos számadatokat persze nem kaptunk, annyi biztos, hogy a hardvereladások 19 százalékkal, 253 millió dollárra estek vissza tavaly márciushoz képest, amikor is 311,1 milliós forgalmat mutattak fel.

Az előző generációs masinák zuhanása a legsúlyosabb: az eladások 78 százalékkal csökkentek, a márciusi eladások csupán 2 százalékát hozta a PS3 és az Xbox 360.

A különböző kiegészítők (kontrollerek, fejhallgatók, Amiibók és hasonlók) ezúttal is jól fogytak, az eladások a 2015-ös időszakhoz képest 9 százalékkal, 285,1 millió dollárra ugrottak fel.

A Microsoft érthető módon nem dobálózik számokkal, azt viszont megerősítette, hogy az Xbox One-nal töltött órák száma 89 százalékkal növekedett tavaly márciushoz képest. Az Xbox Live-on a Killer Instinct: Season 3 és Tom Clancy's The Division volt a legnépszerűbb cím - előbbi április 5-én 6 millió egyedi játékost mutatott fel.

Ami a dobozos játékok piacát illeti, a Ubisoft két tavaszi üdvöskéje, a The Division és a Far Cry Primal csípte meg az első két helyet, de nagy volt a kereslet a Wii U-s The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-re is.

  1. The Division (PS4, Xbox One, PC)
  2. Far Cry Primal (PS4, Xbox One, PC)
  3. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U)
  4. Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PC)
  5. EA Sports UFC 2 (PS4, Xbox One)
  6. MLB The Show 16 (PS4, PS3)
  7. Pokken Tournament (Wii U)
  8. NBA 2K16 (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3)
  9. Call of Duty: Black Ops 3 (Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, PC)
  10. Minecraft (Xbox 360, PS4, Xbox One, PS3)
9.
9.
CitromH
Nem tudom konzolon hogy van, de PC-n iszonyat széttépik a játékot a cheatelők hada. Szó szerint hada, mert nem tudsz lassn DZbe beloggolni, hogy ne találkozz egy cheatelővel. Incursion is glichelve. Egy vicc az egész. Grat UBI... így semmi kedve az embernek időt és energiát beleölni. Wallhack, teleport, one shot, maphack, minden van... Szegény játék, kár volt érte :(
5.
5.
s4jtqkac
Remélem gyorsan rendbehozzák a Divisiont.. AZ incursion glitchessége szerintem teljesen felborította a DZ-t. Eddig a Lincoln Tunnelt lehetett farmolni, de nem lehetett nagyon elhúzni.. A DZben csapatban néha nyertünk, néha vesztettünk, most pedig jöttek ezek a legyözhetetlen balfaszok, akik összecsalták az összes létezö szettet és pusztán csak a gearjükkel apritanak.. Néhány perce hátbatámadtak minket négyen, két srácot instant letettek mivel az egyik a térképet nêzte, a mások az inventoryt, kettönkkel pedig majdnem egy percig birkóztak.. Öszintén nem értem az ilyen embereket.. Mi ebben a buli?? Szerintem ha nekem 4v2ben 2szer kellene survival linket használni illetve egy srác még így is le kerülne , hát tuti annyira csalódott lennék, h letenném a controllert..
2.
2.
Seggeszkexkluzív
Az előző generációs masinák zuhanása a legsúlyosabb: az eladások 78 százalékkal csökkentek, a márciusi eladások csupán 2 százalékát hozta a PS3 és az Xbox 360.
Szép lassan elhalkul ez a generáció.
1.
1.
Yanez
Eleg szep teljesitmeny a The Legend of Zelda eladasai, mivel csak WiiU exkluziv!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...