Indie veteránokkal indít saját csapatot az Annapurna Interactive

  • Írta: szlav
  • 2022. június 7.
  • Hír
Link másolása
Az Annapurna Interactive neve egyet jelent a minőségi indie címekkel, az élesszemű játékkiadó azonban egy belsős fejlesztőcsapatot is indít. A stúdió tagjai igazi sztárprojekteken dolgoztak korábban.

Az Annapurna Interactive kurátorai mindig is tévedhetetlen szakértelemmel válogatták meg a kiadó által támogatott játékprojekteket (Twelve Minutes, The Outer Wilds, Solar Ash, What Remains of Edith Finch, Stray, stb.), most azonban eljött az ideje, hogy a vállalat létrehozza a saját belsős fejlesztőstúdióját. A kezdeményezés nem egészen új, hiszen a vállalat már 2020 őszén tervezni kezdte a fejlesztőcsapat összeállítását, mára azonban kezd határozott alakot ölteni a brigád.

Talán nem is olyan meglepő, hogy egy ilyen presztízsű kiadó az indie játékvilág krémjéből válogatja a fejlesztőit. A csapat első játékát Chelsea Hash, a What Remains of Edith Finch művészeti vezetője rendezi, a magasabb rangú posztokat pedig a Heart Machine brigádjából sikerült átcsábítani. A Solar Ash fejlesztői közül Brett Lajzer (technikai igazgató), Evan Hembacher (vezető producer), Cosimo Galluzzi (művészi tervező) és Nate Grove (környezetdizájner) csatlakozik a projekthez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...