Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.

Playstation Move teszt

Nemrég megérkezett piciny szerkesztőségünkbe a PS3 új üdvöskéje, a Move, öt darab remek játék kíséretében. Korábban InGen ecsémuram karcolt már nektek egy csodálatos előtesztet, amiben tulajdonképpen már minden hasznos információt leírt előttem, tehát tulajdonképpen felesleges is lenne bármivel is próbálkoznom, nemde? Erre a válasz egy hatalmas nem!

Playstation Move bemutató és előteszt

Két órát nyúztuk hihetetlenül intenzív módon a PlayStation Move-ot, s lehetőségünk volt kipróbálni a két legfontosabb nyitójátékot, a Start the Partyt és a Sports Championst. Hamarosan beköszönt a mozgásérzékelős-háború, lássuk hát, hogy a Kinect vetélytársa mivel indul csatába!

Playstation 3 PS3 Slim bemutató és teszt

Megérkezett szerkesztőségünkbe a Slim néven ismert vadi új PlayStation 3 modell. A CECH-2000 kódnevű gép 33%-kal kisebb és 36%-kal könnyebb lett elődeinél, továbbá a fogyasztása is csökkent legalább ugyanennyivel. Teljesen új designt kapott, már nem csillog annyira, mint a zongoralakkos nagytestvér, de így is igazi ékköve a lakásnak.

Playstation 3 Playstation Home teszt

Immáron két éve már annak, hogy a Sony bejelentette legújabb szolgáltatását, amely a Playstation 3 tulajokat hivatott szórakoztatni egy teljesen egyedi online világban. A megjelenés többszöri elhalasztása után végre megérkezett, és bárki számára elérhető a Playstation Home, amit persze mi sem hagyhatunk szó nélkül - következzék hát a bemutató!

Playstation 3

Itt van. Megérkezett. Végre Európába is eljutott a nagybetűs NEXTGEN gépezet, a jelenlegi legerősebb és legütősebb konzol. Itt a Playstation 3. Érdekel milyen lett? Na majd mi jól kicsontozzuk a kicsikét!

Playstation 3

Hazai idő szerint éjfél után nem sokkal kezdődött meg Los Angeles-ben a Sony Playstation 3 bemutatója.