Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

  • Írta: szlav
  • 2019. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

Azt eddig is el tudtuk képzelni, hogy miként lehetne tévéképernyőre vinni a Blood Dragont, de a kifejezetten tiniknek szánt Watch Dogs-spinoff kapcsán azért nekünk is akad pár kérdésünk. A The Hollywood Reporter értesülései szerint márpedig pontosan erre készül a Ubisoft, ráadásul családbarát sorozatot készítenek a Rayman, a Rabbids és a Hungry Shark franchise alapján is.

Helene Juguet, a Ubisoft Film & Television ügyvezető igazgatója szerint mindegyik show más-más korosztályt és közönséget céloz meg. Nyilvánvaló, hogy Rayman és a Rabbids (akik már négy évadot lehúztak a Nickelodeonon) a kisebbeknek készül, míg a Watch Dogs visszavesz a játékok erőszakos hangvételéből, és a tinik számára tartogat majd akciót és kalandot.

A legérdekesebb projekt azonban egyértelműen a Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe lesz, ami minden bizonnyal a felnőtt játékosokat veszi célba. A neonnal, szintizenével és VHS-szakadásokkal tarkított spinoff megalkotásában ráadásul részt vesz majd Adi Shankar is, a Netflix Castlevania-sorozatának producere. Valószínűleg rengeteg utalásra és kikacsintásra számíthatunk, már csak azért is, mert Captain Laserhawk egy multiverzumban egyesíti majd a Ubisoft-játékok univerzumait.

3.
3.
Perseus84
Tobbszor is nekialltam de ezek a fenyek nalam borzalmasak voltak. Par perctol tovabb nem birtam
2.
2.
Chrysh
#1: Igen, csak az egész milliőben pont annyi volt, mint ameddig az egész DLC tartott, ennél több nincs benne.
1.
1.
Extol
Na ezt a játékot k*rvára komáltam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...