Wolfenstein: The New Order PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Wolfenstein, és remek formában van!
1402923600

Brit toplista: harmadszor is Watch Dogs

A múlt hét csütörtökön rajtolt labdarúgó-világbajnokság komolyan éreztette a hatását a brit játékeladási toplistán is, amit a megjelenése óta hétről hétre vezet a Watch Dogs. Ez már a harmadik aranyérme.
1402315752

Blogajánló: Búcsú a fegyverektől

Eljött a nyár, a kánikula, és egyben eljött a búcsú pillanata is. Bár a blogajánló a jövőben is folytatódik, én elköszönök. Egy kattintás, és olvashatjátok Scoo utolsó ajánlóját.
1401706800

Brit toplista: itt is rekorder a Watch Dogs

Eddig egyetlen új cím sem rajtolt úgy a briteknél, mint a Watch Dogs, a játék első heti teljesítményére csak a már bejáratott sorozatok folytatásai tudtak ráverni. Szépen nyitott a Mario Kart 8 is.
1401188400

Brit toplista: szuper rajtot vett az új Wolfenstein

Letarolta a brit játékeladási toplistát a Wolfenstein: The New Order, sőt a MachineGames FPS-e nemcsak a múlt hetet, de az elmúlt hónapokat tekintve is kiemelkedően szerepelt.
1401031257

Wolfenstein: The New Order teszt

A Wolfenstein: The New Order vérbeli old-school FPS, ahol nem töltődik újra teljesen a HP-d, nincs QTE-jelenet, ketchuppal és német ordibálással dúsított lövöldözés viszont annál inkább.
1400482800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két laposabb hét után jöjjön egy valamivel izgalmasabb: a következő napokban legalább egy-két olyan cím érkezik majd, ami a fogadra való lehet, a főszerep természetesen az új Wolfensteiné.
1400407241

Wolfenstein: The New Order - buta lett az M.I.?

Nemrégiben kiszivárgott a Wolfenstein: The New Order előző generációs változata, így az internetet elárasztották a különféle ingame videók. Az egyik arról tanúskodik, hogy a játék mesterséges intelligenciájával komoly gondok vannak.
1400174116

Launch traileren a Wolfenstein: The New Order

Még öt nap és rátehetjük a kezünket a Wolfenstein: The New Orderre, ám a Bethesda már most megosztotta velünk az FPS launch trailerét. A talpalávalót a The Animals húzza a House of the Rising Sun című nótával - németül.
1399908602

Wolfenstein - második nekifutásra is izgalmas

Ha egyszer már végigjátszottad a Wolfenstein: The New Ordert, akkor sem kell feltétlenül továbbadnod a játékot, elvégre második nekifutásra egy alternatív idővonalat ismerhetsz meg. Tartalmas szórakozás elé nézünk.
1399017617

Befutott a Wolfenstein: The New Order gépigénye

A Bethesda közzétette a Wolfenstein: The New Order ajánlott rendszerkövetelményeit, valamint kiderült, hogy a játék mekkora szeletet hasít le magának a konzolok merevlemezéről. A komoly látvány komoly erőművet igényel.