E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 29.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Zsinórban harmadszor konferenciázik az E3 apropóján a Bethesda. A kiadó ezúttal is vasárnap várja majd az újságírókat, a meghívókat már el is küldték. A dokumentumon a képzeletbeli "Bethesdaland" látható, a vidámparkban sorra feltűnnek a cég legnagyobb frencsájzai, mint például a Prey, a Doom, a Quake, a The Elder Scrolls, a Fallout és a Dishonored. 

Érdekesség, hogy két olyan terület is látható a grafikán, ami még fejlesztés alatt áll. Olyan projektekről lehet szó, amit talán a konferencia során jelent be a Bethesda. Szerintetek miről van szó? Végre lelepleződik az új Wolfenstein és a The Evil Within 2? Vagy talán az id Software leporolja a Rage-et, ha már a "szálló porra" hívják fel a figyelmünket?

Az idei E3-at június 13-15. között tartják majd Los Angelesben, és most először a nagyközönség előtt is megnyitják a rendezvényt.

26.
26.
GAMEROD
Rage-ről ne is álmodjatok az egyedi játék volt.
24.
24.
Dark_Temptation
miért nincs a térképen várak, amin náci horogkeresztes lobogók lobognak? nem értem... :/
23.
23.
br1Koo
#21: A Fallout 4 tele volt loot-tal, amit elképesztően imádtam (például magazinok, bobbleheadek, ritka fegyók), ugyanúgy a terepet amit megalkottak. Amit kevésbé az az hogy nem szerepjáték volt hanem valami akciójáték beszédfunkcióval. Talán egy vagy két küldetésre emlékszem amit ténylegesen imádtam, mert annyira érdekesen oldották meg a szituációkat és a választási lehetőségeket. Hiányolom nagyon a Bethesda féle alap Fallout játékokból a helyszínek mély kidolgozását, számomra nem elég kreatív, nincs súlya annak mit csinálsz. Emlékszem a New Vegas a brilliáns dialógus rendszer mellett tele volt érdekes helyekkel, ahol minijáték keretében megoldottál valamit, ami kinyitott egy ajtót, adott egy fegyvert egy futószalagon, vagy aktivált egy gyerekjátéknak hitt zapper-t ami egy műholdat aktiválva leküldött egy kikúrt energianyalábot a kijelölt pontra. Ezek mekkora húzások már? Összekötött sokszor egy-egy helyszínt, de csak így mellékesen, hogy vagy megtalálod vagy nem. Ezeket a rejtett megoldásokat annyira hiányolom a Fallout 4-ből. Olyan érzés mintha gyerekeknek készült rpg-vel játszanék, pedig imádom a Fallout univerzumát. Egyébként készül a "New Vegas 2" Fallout Cascadia néven. http://www.falloutcascadia.com/ .Nagyonon várom már, remélem helyes irányba tudják lökni
22.
22.
kopic
Rage demója nagyon tetszett, szoval folytatas jöhetne.
EW meg egy undorító, beteg jatek (megis latszik hogy japán csávó agyszulemenye).
Wolfenstein nagy kedvencem, igaz hogy a NO-t meg nem nyomtam, de az X classicos resz mestermű.
19.
19.
Formula1fanatic
Új TES kéne már, persze tudom bla bla bla még soká jön, nem biztos! Bethesdánál sosem lehet ezt tudni, mindegy mit mondanak. Már eljött az ideje egy bejelentésnek.
18.
18.
A Rage-t nagyon szeretem, kooperatívban is sokat játszottuk és a kampány is jó volt. Ennél nyitottabb világ nem is kellene, pl. a Borderlands néha nekem sok ilyen téren.
16.
16.
Jhonyy
Wolfeinstein azt várom. .....
15.
15.
crytek
#12: Leírtad a választ 5-6 euro az rengeteg. Bundleba 3-ad ennyiért kijön majd.
13.
13.
Firsttime
#5: Azért a maga idejében szerintem igenis fasza látvánnyal bírt.
12.
12.
dcba
#1: Nem viccelj mar velem mindenhol fillerekert aruljak mar az evil withint minek varsz bundlera?

Instant gaming, cdkeys.com vagy kinguin mind 5-6 euroert nyomja
10.
10.
Neo1989
A Wolfenstein folytatásán már rég dolgoztak arról 15-ben is letehet olvasni.
Ez nyílt titok. Ahogy az is h a DOOM-nak is lesz majd folytatása.
9.
9.
devilcsaj
The Evil Within 2 jöhet :D
8.
8.
Mr.Dead
Rage-nek én is örülnék, baromi jó volt az a poszt apokaliptikus környezet anno. Viszont szebb lehetne, emlékszem mennyire ocsmány volt bármi ami csak egy kicsit is közel volt a karakterhez.
7.
7.
Darksiders84
#6: Ja bizony várnám ha benyögnék!
6.
6.
Yanez
Wolfi meg az Ívöl Vittín folytatása egyszerre jöhetne!
5.
5.
Drazhar
a Rage anno is egy szar volt, sosem értettem azóta miért emlegeti mindenki ilyen mázas nosztalgiával.
ellenben aki a kép alapján meg tudja tippelni ezeket, le a kalappal - mert hogy semmit nem látok amiből következtetni kellene :)
3.
3.
aordog
A Rage -et 1x nyomtam végig, de akkor nagyon ütött.
Így nagyon örûlnék egy folytatásnak!
2.
2.
piskóta
Rage-nek nagyon örülnék. Főleg, ha elhagyják a linearitást.
1.
1.
crytek
Evil Within 2 lehetne mert akkor garantáltan belerakják a humbleba az első részt még utoljára fogyjon istenigazából!
Örülni egy Rage 2-nek örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...