Killer Instinct PC, XBOXONE

Xbox One-on tért vissza a Rare Killer Instinct-sorozata. Később PC-s változat is készült a játékból.
1413360038

Ma indul a Killer Instinct második évada

Az Egyesült Államokban ma indul a Killer Instinct második szezonja, ám egyelőre igen kevés tartalom van benne: csak két harcos - TJ Combo és Maya - eshet egymásnak. Az alapkiadás természetesen ingyenes.
1411052426

Killer Instinct - akcióban Maya

A TGS 2014 apropóján a Microsoft egy újabb karakterről rántotta le a leplet a Killer Instinct második évadából. Ő a harcos amazon, Maya, aki veszedelmes görbe tőrével huszáros rendet vág az ellenség soraiban.
1406890800

Killer Instinct - jön a dobozos változat

Idén szeptemberben dobozos formában is megjelenik a Killer Instinct első évada Xbox One-on. A csomag mind a nyolc karaktert tartalmazza, valamint egy új hőst, TJ Combót is, egyenesen a második évadból.
1396335606

Killer Instinct - bemutatkozik Fulgore

A Microsoft tartja magát az ígéretéhez, miszerint tovább támogatja a free-to-play bunyós játékát, a Killer Instinctet. A minap új karakter mutatkozott be - ő Fulgore, a mindenre elszánt gyilkológép. Nézzük meg, hogy mit tud!
1391680842

Az Amazon megvette a Killer Instinct fejlesztőjét

Az online kiskereskedelmi áruházlánc megvásárolta a Double Helix Gamest, a Strider és a Killer Instinct fejlesztőjét. Az üzlet nem érinti hátrányosan a csapat jelenlegi és jövőbeli játékainak támogatását.
1391324421

Killer Instinct - ingyenes lett Orchid

A Double Helix Games jó szokásához híven hetente váltogatja az ingyenes karaktereket a Killer Instinctben. Thunder után most Orchiddel nyomulhatunk extra költség nélkül. Emellett Spinal is bemutatkozik egy trailerben.
1390658406

Killer Instinct - ingyenes lett Thunder

Jago és Sabrewulf után immáron a brutális indián harcost, Thundert próbálhatják ki ingyen a rajongók. Azaz mostantól a tomahawkos fickó jár a Killer Instinct free-to-play változata mellé.
1389952813

Killer Instinct - Spinal beköszön

A Double Helix verekedős játékának hetedik karaktere futólag már tavaly novemberben bemutatkozott, most viszont egy képtrió keretében közelebbről is megnézhetjük a rémisztő csontvázat.
1388768440

Killer Instinct - ingyenes lett Sabrewulf

Persze nem eszik olyan forrón a kását: a Killer Instincthez eddig Jagót kaptuk meg grátiszba, most már Sabrewulfnak örülhetünk. A legújabb patch ezen felül számos hibajavítást hordoz magában.
1388226676

Killer Instinct teszt

Legendás harcosok mérik össze erejüket az új generáció első button smashing címében, a 90-es évek egyik legnagyobb verekedős játéka visszatért. Itt a Killer Instinct, ezúttal Xbox One konzolra, teljesen ingyen.