The Walking Dead: 400 Days PC, PS3, X360

A Telltale Games-féle TWD játék 2013 nyarán megjelent DLC-je.
Típus: kiegészítő, Zombis

Késik a The Walking Dead nextgen változata

Sajnos egy kicsit tovább kell várni azoknak a játékosoknak, akik új konzoljaikon szeretnék kipróbálni a Telltale zombis kalandjátékát. Ismeretlen okok miatt Európában később érkezik a játék.

The Walking Dead - megvan az új verziók dátuma

A Telltale Games végre elárulta, hogy mikor jön Xbox One-ra és PlayStation 4-re a The Walking Dead-kalandjáték első két évada. A jó hír az, hogy még október folyamán rávethetjük magunkat. Be lehet készíteni a papírzsepit.

The Walking Dead - jön a harmadik évad

Még egy fontos bejelentés az idei Comic-Conról: a Telltale Games megerősítette, hogy a The Walking Dead-kalandjáték megkapja a harmadik évadot, a rajongók legnagyobb örömére. Vajon ki lesz a főszereplő?

Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

The Walking Dead: 400 Days DLC villámteszt

Időhúzás. Ez a szó jutott elsőnek eszembe, amikor nagyjából másfél óra múltán véget ért a The Walking Dead: 400 Days. Túl sokat akartak belesűríteni a Telltale-nél, de végül csapongó rágógumi lett belőle, semmint velős csont.