Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.
1511859633

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.
1508940000

Deus Ex: Mankind Divided - próbaverzió holnapig

Jó hírrel szolgálunk a Deus Ex-rajongóknak, hiszen a Mankind Divided próbaváltozata holnapig tölthető a Steamről. Aki azonban nemcsak a triallal szeretne futni egy kört, annak akciósan is elérhető a cím.
1487941980

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.
1485792240

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.
1485345600

Két ingyenes mellékágat kapott a Deus Ex

Kezdjük azzal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided Breach módja immáron önálló, ingyenes játékként tölthető, ezen kívül egy VR-mellékágat is kaptunk Mankind Divided VR Experience címmel. Ez is teljesen grátisz anyag.
1485248457

Deus Ex: Mankind Divided - közeleg az új sztori DLC

Már nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Divided második sztori DLC-jére, lévén a jövő hónapban megkaparinthatjuk. Voltaképp egy előzménytörténettel lesz dolgunk, melyben Jensen egy szigorúan őrzött börtönbe látogat el.
1483884000

Ingyenes az új Deus Ex előrendelői DLC-je

A Square Enix ingyen elérhetővé tette a Deus Ex: Mankind Divided előrendelői DLC-jét minden platformon, így most már bárki hozzáférhet az egyedi skinekhez és az extra küldetéshez.
1478955648

Néhány játék rosszabbul fut PS4 Prón

A héten boltokba került PlayStation 4 Pro látványosabban és simábban futtatja a korábbi címeket, legalábbis papíron így kéne lennie. Néhány játék esetében - azonos felbontás mellett - mégis az eredeti PS4 kerül ki győztesen.
1475591400

Deus Ex: Mankind Divided - itt a HDR-támogatás

A Square Enix és az Eidos Montreal a Twitteren jelentette be, hogy felülnek a HDR-vonatra és egy sebtapasz jóvoltából legutóbbi játékuk, a Deus Ex: Mankind Divided is csatlakozik azon címekhez, amely támogatni fogja a funkciót.
1474642800

Megjelent a Deus Ex: Mankind Divided első DLC-je

Mától elérhető a Deus Ex: Mankind első DLC-je, mely a System Rift címet kapta. Ebben egy régi ismerős tér vissza, Frank Pritchard, akivel egy misztikus csoport után nyomozunk.