League of Legends: Supremacy PC

A League of Legends alapján készülő kártyajáték, amit egy hacker szellőztetett meg.
Típus: Fantasy, Kártyás

Sztrájkolnak a Riot Games alkalmazottai

A Kotaku még tavaly tárta fel, hogy a Riot Games amerikai részlegénél mindennaposak a legkülönfélébb szexuális zaklatások. Az ügyek miatt később több korábbi alkalmazott feljelentést tett, amit a stúdió nem igazán kezelt jól.

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.

E hónapban is versenynapokat tart a Real Gamers

November végén lesz a Real Gamers versenysorozat következő állomása Kecskeméten. A helyszínen próbára teheted tudásodat a League of Legendsben, a World of Tanksben, a Mortal Kombatban és a FIFA 16-ban.

League of Legends - 1 milliárd mikrotranzakciókból

Habár a mikrotranzakciókat ki nem állhatja a játékosok egy része, a számok egyelőre a kiadók és fejlesztők oldalán állnak: úgy tűnik, egyre többet és többet költünk az online játékokban.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!

Filmes traileren a League of Legends

Töretlen népszerűségnek örvend a League of Legends, ám a Riot Games folyamatosan keresi az új játékosokat. S mivel lehetne jobban ösztönözni az újoncokat, mint egy hangulatos CG-trailerrel? Hatperces tömör gyönyör vár ránk.

Magyar nyelvű lett a League of Legends

A Riot Games bejelentette, hogy elkészült a League of Legends magyar nyelvű bétaváltozata, és minden rajongó számára elérhető. A honosítás a szinkronra is kiterjed, reméljük, mások is követik a példát.

Mi fán terem a League of Legends: Supremacy?

Mai true story: egy Jason nevű kurafi meghekkelte a Riot-vezér Twitter-fiókját, innen kiindulva kiszivárogtatta a cég elkészült, de még kiadatlan kártyajátékának látnivalóit. Vajon lesz valami a League of Legends: Supremacy-ből?