Call of Cthulhu (2018) PC, PS4, XBOXONE

Hányatott sorsú lovecrafti kalandjáték.
Típus: Horror, Kaland, Kalandjáték

Egy teljes óra a Call of Cthulhuval

A Gamescom alatt több ízben is láthattuk mozgás közben a Call of Cthulhu-kalandot, de most egy meglepően masszív, közel egyórás bemutató is befutott. A hétvégi hangolódás jegyében jó szórakozást kívánunk hozzá!

GC 2018: Gameplay trailert kapott a Call of Cthulhu

Négy percnyi tömény játékmenetet demonstrál a Call of Cthulhu legfrissebb előzetese. A Cyanide játéka a névrokon asztali szerepjáték univerzumára építkezik, s úgy tűnik, hogy döntéseink itt is komoly következményekkel járnak majd.

GC 2018: Call of Cthulhu - játékmenet kommentárral

H. P. Lovecraft Nagy Öregjei ismét a felszínre törnek, Edward Pierce nyomozó bőrébe bújva pedig nem csupán az előttünk álló rejtéllyel, de saját elménkkel is szembe kell majd néznünk. Lássuk, hogy mire számíthatunk októberben!

Dátumot kapott a Call of Cthulhu is

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az évek óta készülő Call of Cthulhu kalandjáték. Aggodalomra semmi ok, a halloweent már a misztikus Darkwater Islanden tölthetjük!

Idén ősszel jelenik meg a Call of Cthulhu

Körvonalazódni látszik a négy éve húzódó Call of Cthulhu megjelenési időpontja, a játék Steam-adatlapja alapján ugyanis megtudtuk, hogy idén ősszel jelenik meg a Cyanide által megörökölt fejlesztés.

E3 2018: Elmerülünk a Call of Cthulhu posványában

Közel hétpercnyi gameplay érkezett a Cyandide horrorjátékából. Hősünk, Edward Pierce magánnyomozó Darkwater Island utcáin nyomoz a Hawkins-család meggyilkolásának ügyében. A férfi legsötétebb félelmei testesülnek meg.

E3 2018: Call of Cthulhu - lecsapnak a Nagy Öregek

A Focus Home folytatja tovább az E3-as kedvcsinálók szórását. A Call of Cthulhut a Chaosium papíralapú szerepjátéka ihlette, bizonyára egy parás kalandjáték kerekedik ki belőle. Ebben a világban semmi sem az, aminek látszik.

A Bigbennél kötött ki a Cyanide

Nem szeretne mezei kiadó maradni, a játékfejlesztésbe is egyre inkább beleásná magát a Bigben Interactive. A cég a minap felvásárolta az új Call of Cthulhu-játékot is fejlesztő Cyanide-ot.

Call of Cthulhu - Edward Pierce nyomozni indul

Továbbra is meglehetősen nagy a csend a Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu-kalandjátéka körül, de most végre megtekinthető az első gameplay videó, ami rövid kóstolót ad abból, mi vár majd ránk.

Csak jövőre érkezik a Call of Cthulhu

A földöntúli borzalmak egyelőre váratnak magukra, lévén csak 2018-ban érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu-kalandjátéka. Csak egy Twitter-bejegyzés szellőztette meg a csúszást, a pontos okok nem ismertek.