Call of Cthulhu (2018) PC, PS4, XBOXONE

Hányatott sorsú lovecrafti kalandjáték.
Típus: Horror, Kaland, Kalandjáték

E3 2017: Call of Cthulhu-trailer érkezett

Hiába járt be kalandos utat a Focus Home Interactive közreműködésével készülő új Call of Cthulhu-játék, idén végre belekóstolhatunk Lovecraft csodálatosan rémisztő világának újabb adaptációjába.

Az év végén jön a Vampyr és a Call of Cthulhu

A Vampyr és a Call of Cthulhu megjelenési dátumát is pontosította a Focus Home Interactive, eszerint mindkét játék az év utolsó negyedében futhat be. Már csak abban kell bíznunk, hogy egyik sem csúszik!

Call of Cthulhu - az őrület határán

Nem lesz hiány borzongásban, hiszen H. P. Lovecraft misztikummal teli univerzuma is kibővül, méghozzá egy vadonatúj videojáték jóvoltából. Az új Call of Cthulhu már három éve készül, de idén biztosan megkapjuk.

Kellemes rémálmokat a Call of Cthulhuval!

Mint ismert, a Cyanide vette át a Frogwares detektívjátékának munkálatait. A Call of Cthulhu a Chaosium papíralapú szerepjátékát veszi alapul, és az új screenshotok tanúsága szerint hátborzongató lesz.

E3 2016: Hangulatból jeles a Call of Cthulhu trailere

A fejlesztőcsere után úgy néz ki, végre minden sínen van a legújabb Call of Cthulhu-játék körül, így a Cyanide készítette új H. P. Lovecraft-őrület meg is kapta első, E3-as kedvcsinálóját.

Hátborzongató állóképeken a Call of Cthulhu

Jövőre érkezik a népszerű papíralapú RPG legújabb játékadaptációja a Cyanide csapatától. A Call of Cthulhu egy sötét hangulatú kalandjáték lesz, mely az 1920-as évek Bostonjában játszódik.

Sötét és baljós játék lesz a Call of Cthulhu

A Focus Home végre bemutatta az új Call of Cthulhu-játékot, amit már a Cyanide fejleszt. Egy RPG-elemekkel megspékelt nyomozós címről van szó, amely 2017-ben érkezik PC-re és konzolokra.

Fejlesztőt cserélt az új Call of Cthulhu-játék

2014 januárjában írtunk róla, hogy készül az új Call of Cthulhu-játék a Sherlock Holmes-szériát is jegyző Frogwares tolmácsolásában. Nos, a projekten már a Cyanide dolgozik, ami nem feltétlen jó hír.

Call of Cthulhu-kaland készül a Frogwaresnél

Az Adventures of Sherlock Holmes-sorozat fejlesztője, a Frogwares H. P. Lovecraft művei nyomán egy Call of Cthulhu-kalandjátékot készít PC-re és next-gen konzolokra. Az első artworkök már befutottak.